11,1 miljardia valovuoden päässä Tähtitieteilijät ovat löytäneet kaukaisin klusterin galaksit

tähtitieteilijät ovat löytäneet kaukaisin klusterin galaksit toistaiseksi auttaa erottamaan ennennäkemättömän evoluutio galakseja, klustereita galaksit selvittää CL J1001 etäisyyden cigarettes Sale pallo iso II-V.com noin 11,1 miljardia valovuoden.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä tähtitieteilijät ovat löytäneet kaukaisin klusterin galaksit pitkälle, noin 11,1 miljardia valovuoden päässä Maasta, galaksista klusterit koskaan havaittu evoluution vaiheessa, joten astronomit yllätys, valon läpi galaksien
11,1 miljardia valovuoden päässä maasta saapui, osoittaa tähtijoukko on & ldquo; & rdquo;. vauvabuumi

Tutkijat totesi, että havainnot viittaavat siihen, että muodostumista ainutlaatuinen ryhmä kaikkein kaukaisten galaksien kuin aiemmin arvioitiin jo 700 miljoonan vuoden galakseista on nimetty CL J1001 + 0220, joka sisältää 11 ytimen supermassiivinen galakseja.
Galaksijoukot ovat suurin esineitä maailmankaikkeuden rakenteeseen painovoiman vaikutuksesta useiden galaksien yhdessä, uusimmat havainnot osoittavat, CL J1001 + 0220 klusterin galaksien on ytimen 9 tähti & ldquo; & rdquo;, vauva puomi joka vastaa suhde
muodostivat yli 3000 auringot vuosittain koko tähti.

tutkijat käyttävät Chandra X-ray kaukoputki, XXM- Newton kaukoputket ja muut tähtitieteelliset laitteet havaittu CL J1001 + 0220 galakseja, kuuma kaasu havaita useita röntgen- täynnä ejecta.
Head of tutkimus, energia ja uudet ranskalaiset atomienergiakomissio (CEA) tutkija Wang Tao (translitterointi), sanoi: & ldquo; Galaksi klusteri on ainutlaatuinen paitsi kaukainen, on ennennäkemätön nopean kasvun tähdet.
& Rdquo;

tutkimuksen tekijöistä, New Energy ja atomienergiakomissio tutkijat David Ranska – El Bass (David Elbaz) että me vangita tämä kriittinen varhaisissa vaiheissa galaksijoukkojen, se ei ole vain siirtyminen löysä kokoelma galaksit nuorille
vähitellen ja muodostavat täydellisen klusteri.
On todettu, että ennen tätä, tähtitieteilijät kauempana galaksijoukot kuin CL J1001 alueellista tarkkailemalla maailmankaikkeuden vain & ldquo; löysät & rdquo; Galaxy kokoonpano.

galaksien tähdet sisällä elliptinen galaksit voi olla ikäluokkien, prosessi on erilainen ulkoisesta galaksien galakseja.
Tämä on lyhyt aika, erittäin väkivaltainen puhkeaminen prosessi, tutkijat sanoivat, monet tähdet ovat todennäköisesti tulee galaksin jälkeen galaksijoukot cigarettes Shop muodostumista.

galaksit astronomit Tämän tutkimuksen tulokset muiden tutkijoiden simuloitu muodostumisen prosessia verrattiin ja havaittiin, että CL J1001 galaksit yleisön harvoin, suhteessa Galaxy seurue laatua, jossa on suuri joukko tähtien massan.
Tämä osoittaa, että tähtien lastentarha on erittäin nopea, paljon enemmän kuin aiemmin arvioitiin, tai simulointi ei oteta galakseja tätä ominaisuutta.