19th-luvun tähtitieteilijät näki supernovina on se totta ?

välillä 1993-2014, jotta Hubble Space Telescope Kuvissa Eta Carinae massa sinkoutuminen on pitkälti ulkoavaruuteen, kaksi miljoonaa mailia tunnissa nopeutta

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, 19th-luvun tähtitieteen
perhe oli nähnyt taivaalla ilmestyi outo tyyppi supernova, onko tämä on loppuun puhkeaminen tähtien elämässä se?
Arizona State University Tähtitieteen laitos tohtorikoulutettava Megan ajatellut, kun tähtitieteilijät nähdä on Eta Carinae, nyt mielestämme se on väärä supernova, tähti yhtäkkiä KKare cigarettes tullut hyvin kirkas, koska suurin osa materiaalista on
voimakas tähtien tuuli pois nykyinen tähti on yhä olemassa.
Huolellisen analyysin NASAn Hubble Eta Carinae todettu, että tämä purkaus koska 13-luvulla, uusin energia tähtijärjestelmässä tutkijat.

in 1993-2014 välillä Hubble Space Telescope on II & V Kuvassa Eta Carinae massa sinkoutuminen on pitkälti ulkoavaruuteen, nopeus, 2 miljoonaa mph.
Eta Carinae on vaivannut meitä, mitä perussyy on, että yksi syy epidemian Kyllä.
Olemme nyt löytäneet ennen 19th century, sekä läsnäolo monien puhkeamisen, Eta Carinae on kuin ikivanha tulivuori on purkautunut useita kertoja historiassa.
Koska kaksoistähti järjestelmä, sen kiertoradan vain 5,5 vuotta, massiiviset tähdet edelleen vaikuttaa vapauttamista sumu ympäröivän tähtien tuuli, ja ne olivat hyvin epävakaita.

Tutkijat uskovat, että puhkeaminen 19. vuosisadan näkyy kahtena erillisenä purkaukset, syötetyn materiaalin tähti napojen, joka on epävakaus suorituskykyä loppuvaiheessa massiivinen tähti elämää.
Koska valo cigarettes store Eta Carinae Maahan tarvitsee 7000 vuotta aikaa, ehkä ITAR tähti supernova prosessi on jo alkanut.