2016 viimeinen päivä ” harppaus toinen ” liittyy Maailmankello

International Earth Rotation and Reference Systems Service (iers) on seurata ero näiden kahden aikaskaaloissa organisaation ja soitettujen puhelujen tai kun ne hyppivät toinen on tarpeen pitää sisällä 0,9 sekunnin poisto KARKAUSSEKUNTI UTC.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden 31 joulukuu, 2016 a & ldquo; KARKAUSSEKUNTI & rdquo; liittyminen Maailman kello 23:59:59, joka on Universal Time (UTC).
Kun ylimääräinen toinen on sijoitettu Washington, DC, US Naval Observatory päällikön kello meteorologisen tilat, mikä vastaa itärannikon aikaa 18:59:59.
Historiallisesti keskimääräinen aika Maan pyöriminen suhteessa taivaankappaleita, toinen määritellään tässä viitekehys perustuu.
Kuitenkin keksintö atomikellojen määritelty tarkempi & ldquo; atomi & rdquo; aikataulussa, ja toinen kierto maapallon ei ole enää merkitystä.
Vuonna 1970 kansainvälinen sopimus perustaa ohjelma säilyttää suhde Universal Time (UTC) ja UT1 on UT1 on mitta maapallon avaruudessa kiertokulma.

International Earth Rotation and Reference Systems Service (iers) on seurata ero näiden kahden aikaskaaloissa organisaation ja soitettujen puhelujen tai kun ne hyppivät toinen on tarpeen pitää sisällä 0,9 sekunnin poisto KARKAUSSEKUNTI UTC.
Luominen UTC, ensin tuottaa toisen kerran pöytä & ndash; & ndash; International Atomic Time (TAI), joka koostuu UTC koostumuksen, mutta ei KARKAUSSEKUNTI.
Kun tämä järjestelmä perustettiin vuonna 1972, TAI ja UTC määritetään ero 10 sekuntia.
Vuodesta 1972 lähtien kuuden kuukauden seitsemän vuotta vaihtelevissa välein lisätä ylimääräinen 26 KARKAUSSEKUNTI, viimeisin sijoitus on 30 kesäkuu 2015.
Sen jälkeen joulukuun KARKAUSSEKUNTI osaksi kumulatiivinen ero UTC ja TAI oli 37 sekuntia.

joskus sijoitetaan muutaman vuoden välein muutaman sekunnin, niin maapallo olisi lakkaavat pyörimästä väärinkäsitys tuhansia vuosia, joskus aiheuttaa sekaannusta.
Tämä johtuu siitä, että jotkut ihmiset virheellisesti uskovat, että hyppy toinen on osoitus nopeuden Maan hidastaa.
Kuitenkin toisen määrän kasvu on ero näiden kahden välillä on kertymistä järjestelmän aikaleima.
Mitä jos lisätä harppaus toinen määräytyy iers, USNO kuin nopea palvelu / Prediction Centerin.
Mittaustulokset osoittavat, että keskimäärin, verrattuna atomikello, maa hitaasti, noin 1,5- 2 millisekuntia päivässä.
Tiedonkeruun USNO käytöstä erittäin pitkä lähtötilanteessa interferometria (VLBI) tekniikka sukupolvi.

VLBI mittaamaan maapallon pyörimisliikettä voidaan havaita katsomalla kaukaisia ​​kohteita lähellä reunaa maailmankaikkeuden ilmeisen paikan.
Nämä havainnot viittaavat siihen, että noin 500-750 päivää, maapallon pyöriminen aika ja atomi aikaero noin yhden sekunnin.
Ei antaa tämän tapahtua, meidän täytyy tehdä KARKAUSSEKUNTI osaksi kahden aikajänteellä lähemmäksi.
Voimme helposti muuttaa atomikello aika, mutta se on mahdotonta muuttaa pyörimisnopeutta Maan vastaamaan atomikello.