2045 odotetaan aivojen ihmistietoisuuden voi ladata tietokoneeseen

Tutkijat äskettäin ehdottanut & ldquo; Transhumanismi & rdquo; käsitys, että 2045 ihmistietoisuus aivot voidaan ladata tietokoneeseen, digitaalinen saavuttaa ihmisen kuolemattomuuden.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että ihmiset aina unelma kuin niiden fyysiset rajat: kipu, sairauden ja kuoleman.
Tällä hetkellä ikivanha ihmisen halu yhdistettynä nykyajan high-tech yhdessä tai saavuttaa & ldquo; Transhumanismi & rdquo; käsite, teoria, että tieteen ja teknologian ihmiskunnan antaa futuristinen tekniikka, jonka avulla ihmiset voivat ylittää nykyisen ihmisen fysiologia,
ladataan tietokoneelle aivot ihmistietoisuuden, ihminen saavuttaa digitaalinen kuolemattomuus!

tämä merkittävin Transhumanismi tapa odotetaan muuttuvan fysiologisen tilan ihmisen, ihmisen aivot tietoisuus muuntaa digitaalisen tiedon ja & ldquo; Lähetä & rdquo; äärettömään voimakas tietokonejärjestelmiä.
Näin voit elää äärettömän virtuaalimaailmassa kokemus, ja saatu digitaalinen kuolemattomuus.
Kuitenkin Transhumanismi jotka sivuutetaan tärkeä seikka, mieli lähettäminen, on olemassa joitakin ylitsepääsemättömiä esteitä.

käytännön vaikeuksia tarkoita sitä ei voi tapahtua lähitulevaisuudessa, mutta koko tämä käsite monia perustavaa laatua olevia kysymyksiä, nykyinen aivot mieli lataaminen on vain science fiction juoni.
Googlen tekniikan johtaja Ray – Kuciweier (Ray Kurzweil) Transhumanismi edistää aktiivisesti konseptin, hän uskoi ihmisaivojen tietoisuus ladataan tietokoneelle jo 2045 saavuttamiseksi.
Äskettäin taloustieteilijä Robin – Hansen (Robin Hanson) tutkimaan vaikutusta Transhumanismi tulevan taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen.

Hansen virtuaalimaailma, kaikki tehdään yhdessä ei-fyysinen simulointi ihmistietoisuuden loppuun käyttäen kaupunki koko cloud computing virtuaalitodellisuus laitteen toimintaa.
Lyhyellä aikavälillä, ihmisaivot tietoisuus ladataan tietokoneeseen, jonka avulla digitalisointi ihmiselämän vastaavissa & ldquo; Matrix & rdquo; tietokonesimulaatio maailmassa.
Viime aikoina tunnettu teknologiayritystä Andy Herron – Musk (Elon Musk) sanoi, että ihmiskunnan tulevaisuus ei ole olemassa todennäköisyys virtuaalinen tietokonejärjestelmä vain & ldquo; muutama miljardisosaa & rdquo;.
Tietenkin tämä on vain tekninen & ldquo; ylösnousemisen & rdquo; käsitettä digitaalinen olemassaolo on todella virtuaalinen ilmiö.

Mutta tekniikka on vielä monia ongelmia, ensinnäkin, välillä ihmisen aivoissa on yli 860 miljardia neuronit biljoonia yhteyksiä, jotta kopioida digitaalisen aivot, meidän täytyy vetää nämä neuronit aivoissa yhteyksiä, mikä on kaukana nykyiseen
ymmärtämistä.
Tämänhetkisten kehitystahti tietokoneen ja kuvantamisen tekniikkaa, saatamme tulevaisuudessa vuosikymmeninä kuolleiden aivoneuroneissa ja aivojen viipaleita yhteys kopio.
Lisäksi vaikka voimme tehdä elävien kehon brain & ldquo; & rdquo;, kytkentäkaavio ei riitä ymmärtämään, miten ihmisen aivot toimii.
Meidän täytyy tarkasti määrittää vuorovaikutuksen neuronien kunkin yhden koskettimen, samaan aikaan, joka on tutkimuksen molekyylitasolla.