650 miljoonaa vuotta sitten suuri määrä ravinteita valtameriin edistämään varhaisen elämän muodostumista

Tutkijat ovat analysoineet antiikin Australian kivilajinäytteet ja totesi, että kallio kerros on julkaissut useita ravintoaineita, jotka ovat johtaneet nopean kasvun alussa merilevä olentoja (keinotekoisesti kuvattu taiteilijan), josta tuli eläinevoluutiota 650 miljoonaa vuotta sitten Tarpeellinen ravinnonlähde. 717 miljoonaa vuotta sitten, eläimet saapua maapallon, maapallo on jäätyneenä, usein tiedemiehet kutsuvat ”lumipallomaa.” tiedemiehet murskasi kivilajinäytteet jauheeksi, ja myöhemmin analysoitiin steroidien läsnä ollessa – liittyvien molekyylien korkeampi elämän, ja hopane yhdisteet – .. bakteerit liittyvät molekyylien Tutkijat havaitsivat, että korkeampi steroidit kasvoi 100-1000-kertaisesti, mukaan lukien suurempi kompleksi bioaktiivisuuden parantamiseksi luku on Ctenopharyngeae, viimeisin tutkimus, joka voi olla yksi varhaisimmista eläinten maan päällä. mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, tällä hetkellä, uusimman tutkimuksen tutkijat ilmoitti aikaisintaan eläimet maapallon mysteeri. Tutkijat ovat analysoineet antiikin Australian kiviä ja havaitsi, että +650.000.000vuosi sitten, monet kivet tuli jauhe ja julkaissut useita ravintoaineita, jotka johtivat nopeaan kasvuun varhaisen merilevää, josta tuli ruoka lähde aikaisintaan elämä maapallolla Australian National University tutkijat analysoi löytö muinaisen sedimenttikivilajeja keskustassa Australiassa, kun he murskasivat kivilajinäytteet jauheeksi ja analysoitiin läsnäolo steroidien kivijauheiden -. molekyylejä liittyy korkeampi tasot elämän, ja Huanane yhdisteet -. Bakteerit-liittyvien molekyylien

He löysivät korkeampi steroideja, kasvua 100-1000-kertainen, joka sisälsi enemmän monimutkaisia ​​bioaktiivisuuden parantamiseksi Dr. Jochen Brocks, tutkimuksen tekijä ,. sanoi, että me murskattu kallio näytteet jauheeksi ja uutettiin vanha bioottinen molekyylit. Nämä molcules kertovat, että alkunsa +650.000.000vuosi sitten, tämä on ekosysteemi vallankumous he, mutta myös nousu levien olentoja.

nousu levien johtaa eniten syvällinen ekologinen vallankumous historiassa maapallon. Ilman tämä vallankumous, ihmiset ja muut eläimet eivät ole. vuonna 717 miljoonaa vuotta sitten, kun mitään levät puhkeaminen, maapallo on edelleen jäädytettynä, usein tutkijat kutsutaan ”lumipallomaa.”

Dr. Brooks painotti että 50 miljoonaa vuotta sitten nousu levät esiintyy, on ollut dramaattinen historiallisen aikakauden, jolloin maa tunnetaan nimellä ”lumipallomaa.” Earth on jäädytetty 50 miljoonan vuoden valtava jäätiköt on koko vuoren ”murskattiin jauheeksi” , ravinteiden vapautumista, globaalissa äärimmäisen lämmitys tapahtumia, jäätiköt vähitellen sulaa, joki pestiin paljon ravinteita mereen.

kun asteittainen lisääminen meren ravinteita, sekä globaali lämpötila alennetaan että Liva ble elämä, muodostaen täydellisen edellytys nopeaan kasvuun merilevää. ”perusteella elintarvikeketjussa useita ravitsevaa organismeja ovat vaikuttaneet räjähdysmäisen kehityksen monimutkaisten ekosysteemien jotka ovat johtaneet syntymistä lukuisia monimutkaisiin organismeihin ja lopulta syntymistä ihmisten. ”

Yhdysvallat tohtori Richard Reinhard, tutkija Georgia Institute of Technology, kommentoi, että tutkimus osoitti, että tämä oli perustavanlaatuinen muutos historiassa meriekologian. (Allure)