Actinidia mehu kulutus voi olla anti-säteily

Xinhua News Agency, Tokio 25. elokuuta – Japanilaiset tutkijat ovat löytäneet eläinkokeissa, joille on tehty röntgensäteitä, syödään Actinidia mehu hiiriä deoksiribonukleiinihappo (DNA) vaurio vähemmässä määrin, tämä tulos
se osoittaa Actinidia ehkä brand Cigars säteilyä estävä vaikutus.

Actinidia yleisesti tunnettu pehmeä päivämäärät, brand Cigars eksoottinen marja tunnetaan myös Actinidia Actinidia jaettu Kiinassa, Korean niemimaan ja Japanin.
Actinidia on keinotekoisesti lisätyistä hedelmälajikkeelle luonnonvaraisen menestystä, mutta myös pienin jäsen Kiwi perheen pää.
Se ei karvainen iho & ldquo; & rdquo;, takki voidaan suoraan kulutetaan, hedelmää ravitsevaa, joka sisältää erilaisia ​​vitamiineja ja aminohappoja.

lääkärikunta on vahvistanut, että ruumis oli sen jälkeen X-säteet voivat aiheuttaa solujen DNA-vaurioita, voi aiheuttaa syöpää, hedelmättömyyttä, ja yksi kuvaavat DNA-vaurioita on läsnä tumallisten punasolujen luuytimessä hematopoieettisia kantasoluja.

Kyodo News raportoi äskettäin, että Japanin Okayama University apulaisprofessori Hui Yuan Saga et al 16 vertasi epänormaaleja soluja hiirissä röntgenkuvat, jossa 10 juominen Actinidia mehu, toiset kuusi kuten
kontrolliryhmän juo pelkkää vettä.
Vaikka 24 tunnin juotuaan mehua Actinidia hiiriä säteilytettiin röntgenkuvat varsi esiintyi myös nukleoida punasoluja, mutta verrattuna tavallisesta juomavedestä hiirien, entisen kehon tumallisten punasolujen määrä on vain 34% jälkimmäisestä
49%, mikä osoittaa, että DNA-vaurion vähemmässä määrin.
On Element Saga

Hui uskoo, että tämä tutkimus osoittaa, että kulutus Actinidia mehua voi estää säteilyn haitallisilta vaikutuksilta, kun he huomasivat, että syöminen Actinidia mehu Cigar Storehouse ihosyöpä, keuhkosyöpä, on myös estävä vaikutus.