AI huolensa nousu kuinka reagoimme ?

26. kesäkuuta mukaan British ”Economist” -lehden, että nousu robotti, asiantuntijat ovat varoittaneet, että & ldquo; koneet korvaavat ihmistyövoimaa voi aiheuttaa ihmisille huolissaan irtisanominen & rdquo; & ldquo; Tämä ultra-energiateknologia
kehittäminen on ylittänyt ihmisen kyky hallita, & rdquo;.
Nyt jotkut ihmiset huolissaan siitä, että jos tekoälyä kehittyvät, menetämme työtä toimeentulon menetys tunteen läsnäolo, tai jopa & ldquo; Terminator & rdquo; olivat armoton.
Mutta itse asiassa, nämä pelot ihmisten kanssa kaksi vuosisataa sitten keskustella kehitystä höyrykone ja koneelliset täsmälleen samaan aikaan, ihmiset uhilta käynnistää koneen nimeltään & ldquo; kone ongelma & rdquo; keskustelua.
Nyt keskustelu eduista ja haitoista tekoälyä on hiljaa nousussa.

varhainen syntymä, tekoälyä (AI) on kokenut ylä-ja alamäkiä, mutta viime vuosina, kultaisen ajanjakson kehitystä, AI teknologian kehittyessä jotka ovat hyötyneet & ldquo; syvä oppiminen & rdquo; teknologia avaa uuden luvun.
Perusteellinen tutkimus suunniteltu simuloimaan ihmisaivojen rakenteen perustaa suuren mittakaavan (tai & ldquo; syvyyttä & rdquo;) neuroverkko, runsaasti tietojen tueksi neuroverkon pystyy käsittelemään kaikenlaisia ​​asioita läpi koulutuksen.

Ns syvällisen oppimisen tekniikka on hiljaa palvelevat jo vuosia, Google-haku, Facebookin automaattinen kuvan koodaus Apple Siri ääni avustaja, Amazon push ostoslistan, vaikka itse ajaa autoa ovat seurausta syvällisen oppimisen Tesla
.
Mutta tämä nopea kehitys on herättänyt huolta turvallisuudesta ja työttömyydestä.
Hawking, Musk ja muun teknologian raskaan sarjan ovat julkisesti laulu, pelko kontrollin menettämisestä tekoälyä, science fiction juoni järjestetään ihmisen ja koneen sota, toiset pelkäävät automatisoitu kognitiivinen työ johtaa laajamittaiseen työttömyys.
Kaksi vuosisataa myöhemmin tänään, kun & ldquo; kone ongelma & rdquo; palata, meidän on löydettävä toimivia ratkaisuja.

& ldquo; kone ongelma & rdquo; ja ratkaisut

ilmoituksen useimmat ihmiset ovat huolissaan tekoälyä tekniikka murtaa häkin, eikä tulla pahaa hallittavissa.
Jo aikaan teollisen vallankumouksen lakaistaan ​​maailmaa, ihmisen konfliktit ovat nousseet, mutta ristiriita on nyt peitetty uusi takki tekoälyn, ihmisen ahdistusta edelleen, ”Frankenstein” ja sen jälkeen samanlainen kirjallisia teoksia ovat niin huolissaan
kartoitus.
Huolimatta tekoäly tekniikka on tullut koulu oppimisen, mutta he voivat suorittaa tiettyjä tehtäviä.
Haluan voittaa ihmisen älykkyys, AI edes lähelle.
Lisäksi AI voi todella pidemmälle ihmisen epäilystä.
AI tutkija nimeltään Andrew, sanoi pelko tekoälyä ei poikkea kun Mars kolonisaatio ei ole toteutunut huolehtia ylikansoitusongelma.
In & ldquo; kone ongelma & rdquo ;, ihmiset kiinnittävät enemmän huomiota siihen, miten ihmisen AI työllisyyteen ja elämäntapa.

työttömyys pelkää pitkään.
& Ldquo; tieteen ja teknologian työttömyys & rdquo; paniikkia vuonna 1960 (yritys alkoi asentaa tietokoneisiin ja robotiikka) ja 1980 (PC alkoi listaus) ovat levittää, näyttää siltä, ​​että laajamittainen toimisto automaatio on tulossa, niin
ihmisen lomautettuna.

Mutta itse asiassa joka kerta kun paniikki, tieteellisen ja teknologisen kehityksen osalta yhteisön luoda työpaikkoja vanhentuneiden paljon enemmän kuin se tappaa työpaikkoja, tarvitsemme lisää ihmisiä osallistumaan uutta työtä.
Esimerkiksi pankkiautomaatteja korvata osa pankin pankkivirkailija pankin perustaa sivuliikkeen kustannussäästöjä, jonka avulla työntekijät voivat syöttää laitteeseen voi tehdä myynnin ja asiakaspalvelun alueilla.
Samoin syntyminen sähköisen kaupankäynnin vähittäiskauppiaat lisätä elintilaa.
Käyttöönotto tietokoneiden toimistossa ei ole tarkoitus korvata työntekijöiden aseman jälkeen työntekijät oppivat uusia taitoja, tietokone tulee toissijainen.
Vaikka aiemmin raportoitu, seuraavien 10 tai 20 vuotta, Yhdysvalloissa 47% työpaikoista kohtaavat automaattinen, mutta meidän tutkimus osoittaa, että tämä arvo on todennäköisesti jopa alle 10%.

pitkäaikaisvaikutuksia lyhyellä aikavälillä huolimatta katoaminen joidenkin työ on haittapuolia näyttävät täysin kompensoimaan uusia viestejä ja tuoda parempia etuja, mutta kokemus osoittaa, että teollisen vallankumouksen 19th century, muutosprosessi on erittäin kivulias.
Heijastaa talouden pysähtynyt elintasoa kasvu edellyttää satoja vuosia, alkaen merkittäviä tuloja ehtojen muutokset vain muutaman vuosikymmenen.
Maaseutuväestön tulva kaupunkien tehtaissa, laukaisi kuohunta Euroopassa tuolloin.
Hallitukset kuluttavat täysi sata vuotta rakentaa uuden koulutuksen ja hyvinvoinnin järjestelmien sopeutua tähän muutokseen.

tällä kertaa näyttää muuttuvan nopeammin kuin nopeus etenemisen nykyisen tieteen ja teknologian 200 vuotta sitten, paljon nopeammin.
Kiitos apua tekniikka, high-tech työntekijöiden palkat ovat korkeammat, joten tuloerot on syvenemässä.
Tämä antaa työnantajayhtiölle ja hallitus on tuonut kaksi suurta haastetta: miten auttaa työntekijöitä oppimaan uusia taitoja ja miten valmistautua tuleville sukupolville, että tekoälyä yhteisö maailmassa määritetään työpaikkoja.

kehitys älykäs vastaus

tekniikka tekee työn vaatimukset muuttuneet ja työntekijöiden on sopeuduttava tähän muutokseen.
Tämä tarkoittaa, että sopeutua koulutukseen tilassa, joten se riittävän joustava nopeasti, professori Gao Xiaodi uusia taitoja.
Tärkeys elinikäisen oppimisen ja työharjoittelun näkyvämmäksi, e-oppiminen ja simulointi videopeli tyyli on yleisempää.
AI voi auttaa kehittämään yksilöllisiä tietokonepohjaisen oppimisen ohjelma antaa uuden tekniikan koulutusta mahdollisuuksia työntekijöille mukaisesti osaamisvaje.

Lisäksi sosiaaliset vuorovaikutustaidot tulevat entistä tärkeämmiksi.
Muutoksen vuoksi työt nopeammin, nopea tekninen innovaatio on nopeutunut asteittain, ja pidempi käyttöikä ihmisen, sosiaalisten taitojen on tullut kulmakivi yhteiskunnassa.
Ne voivat jäädä tekoälyyn, ihmisen hallitsema sosiaalietuudet auttaa ihmiskuntaa loppuun perustuu tunteisiin ja ihmissuhde vaihtoa työtä, joka on koneen voi olla hyötyä.

tekoälyä ja automaatio koskee myös poikinut ihmisiä & ldquo; turvaverkko & rdquo; halu, jolla tavalliset ihmiset työvoiman levottomuudet voivat vaikuttaa markkinoihin.
Jotkut ihmiset ajattelevat meidän pitäisi uudistaa hyvinvointijärjestelmä, anna kaikkien nauttia suojaa selviytymisen & ldquo; & rdquo;. Perustulon
Mutta ilman riittävää näyttöä siitä, että tekninen vallankumous johtaa jyrkkään laskuun työvoiman kysynnän tilanteessa, tämä ei ole mahdollista.
Päinvastoin, maiden tulisi oppia Tanskasta & ldquo; joustava turvajärjestelmä & rdquo; järjestelmä, jotta yritysten irtisanomiset helpompaa, mutta lomautettiin työntekijöiden vastaanottamaan uudelleenkoulutusta ja irtisanomisaikana tarjoamaan suojaa.
Tässä järjestelmässä, hyvinvointi, eläkkeet, sairausvakuutus jne pitäisi seurata yksittäisiä itse, ei liity identiteettiä henkilökunnan.

huolimatta nopea teknologinen kehitys teollisen ajan koulutuksen ja hyvinvoinnin järjestelmät eivät täydellistä uudistamista, asiaankuuluvat järjestelmät eivät ole riittävän joustavia.
Innovation välttämätöntä, päättäjät on toimittava, muuten nykyisen hyvinvointijärjestelmän eteenpäin yhä suurempia paineita.
1840, John & middot; Mill (John Stuart Mill, kuuluisa brittiläinen taloustieteilijä) kirjoitti, & ldquo; Ei ole mitään näitä ihmisiä huolehtimaan lainsäätäjän enemmän legitimoida & rdquo;, heidän elämänsä on taidetta
kehitys väsynyt.
Kun ikä höyryn, se on totuus, aikakaudella tekoälyä, on myös.