Antibioottiresistenssi : parantumaton tippuri painajainen

Tutkimuksessa USA Centers for Disease Control and Prevention (CDC) julkaistiin viraston ”sairastuvuus ja kuolleisuus Weekly Report” (MMWR) päälle.

Tippuri on sukupuolitauti (STD), kutsutaan sukupuolielinten infektion aiheuttama Neisseria gonorrhoeae, peräsuolen ja kurkun infektiot.

tippuri voi esiintyä miehillä ja naisilla, se on Amerikan yleisin sukupuoliteitse tarttuvat taudit.
Etenkin 15-24-vuotiaiden nuorten ovat erityisen yleisiä.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) arvioi, että Yhdysvalloissa noin 800000 tapausta tippuri infektioita tapahtuu vuosittain, ja yli puolessa tapauksista ei ole vahvistettu.
Määrä American men diagnosoidaan tippuri kasvanut viime vuosina.

Vaikka jotkut potilaat ilmestyy tippuri tippuri infektion oireita & ndash; & ndash; kuten kirvely virtsatessa, virtsa tai vihreä tai valkoinen & ndash; & ndash; useimmilla potilailla ei ole mitään oireita.

CDC hetkellä suosittelemme suun atsitromysiiniä ja keftriaksoni injektio yhdistettynä kahteen hoitoon käytettävät antibiootit tippurin.

CDC sanoi, että tämä yhdistelmähoito & ldquo; & rdquo;, edelleen voimassa mutta on & ldquo; turhauttavaa oireita, jotka voivat olla vaarassa, kun nykyinen hoitovaihtoehtoja.
& Rdquo;

antibioottiresistenssi viimeisimpiin todisteet osoittavat, että atsitromysiini on seuraava pitkässä tippuri vastustuskykyisiä antibiooteille.

sukupuolitauti (STD) on penisilliini, tetrasykliini, fluorokinolonit vastustuskykyisiksi.

2013- 2014, atsitromysiini vastus

400% enemmän kuin CDC valvontajärjestelmän seurata antibioottiresistenssin liittyvien haittojen viimeisimmät tiedot osoittavat, että 2013–2014vuosi, alentunut herkkyys atsitromysiiniä (heikko reaktio) ja
tapaukset ovat lisääntyneet 400%.

Tiedot ovat peräisin National Tavanomaiset & ldquo; isolaattien & rdquo; havaita tai diagnosoida STD potilaan näytteitä.

vuonna 2013, vain 0,6% kannoista osoitti heikko reaktio atsitromysiiniä.
Vuonna 2014 tämä luku oli noussut 2,5 prosenttiin, mikä on yli 400%.

Jos tämä suuntaus jatkuu, CDC sanoi, on vielä nähtäväksi, atsitromysiini ja keftriaksoni yhdistelmää voidaan myös kestäviä ja tehokkaita pitkä.

2014 STD tarkkailuraportti myös, että tapausten määrä tippuri ja muut STD raportoitu kasvaa.
CDC: n National HIV / AIDS, virushepatiitti, ja TB ehkäisy johtaja sukupuolitauteja, sanoi tohtori Jonathan Mermin:

& ldquo; parantumaton tippuri kasvava uhka yhdistettynä ilmaantuvuutta tällaisten ehkäisy tapahtuu
uusien tartuntojen on tärkeämpää kuin koskaan.
& Rdquo;

& ldquo; me vain olemalla askeleen edellä ainoana nykyinen hoito menetelmä on tehokas, & rdquo; hän lisäsi.

CDC sanoi, että on välttämätöntä jatkaa etukäteen monella rintamalla käsittelemään tätä asiaa ja varmistaa, että potilaiden tarpeet voidaan hoitaa.

Vuonna 2016 kongressi hyväksyi CDC 60 miljoonaa $ 100 miljoonaa lisärahoitusta torjunnassa antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien kehittää kansallista strategiaa.
Strategia linjaa vähentäviä toimenpiteitä syntymistä ja leviämistä antibiooteille vastustuskykyisten kantojen, kuten lääkeresistenttiä Neisseria gonorrhoeae.

& ldquo; kriittisin on tarve vahvistaa STD ehkäisyyn.
Nyt, tippuri ja muut STD on ehkäistävissä, diagnosointi ja hoito & ndash; & ndash; olemme tehneet tänään on äärimmäisen tärkeää estää huonompi seuraukset voivat esiintyä huomenna.
& Rdquo; Dr. Jonathan Mermin sanoi.