Arkeologit ovat löytäneet jäänteitä Rooman aikakaudella kiinalaiset Lontoossa

tutkijat löysivät kaksi alueet voivat olla peräisin Kiinasta

British ”Independent” raportoi, että arkeologit löydettiin Lontoon hautausmaa paljastui kaksi muinaisjäännöksiä todennäköisesti peräisin Kiinasta alue pysyy paljastui Lontoossa, tämä havainto saattaa
olemme olleet kumoukselliseen Rooman valtakunnan ja Britannian pääkaupunki oletuksia.

joukkue arkeologit ja tutkijat avulla huipputeknologian, tässä paljastui yli 20 ihmisen jäänteitä kiilteen seurattiin näinä historiallisista jäänteistä 2. vuosisadalla AD 4.-luvulla.
London museon kuraattori Redfern ihmisen luuranko tohtori Rebecca väittää näiden jäännökset on kaksi alueet voivat olla peräisin Kiinasta.

hän kertoi BBC: n ”World yleiskatsaus” ohjelma, sanoi: & ldquo; Tämä on aivan uskomatonta.
Tämä on ensimmäinen kerta Britannian alueella (joka on Rooman valtakunnan Brittein saarilla Vanha Italian otsikko) tunnistaa Aasian esi ihmisten.
& Rdquo; Havainnot haastavat perinteisen tiedon Britannia.

Tämä havainto osoittaa myös, että vaihto Rooman valtakunnan ja dynastiat Kiinan ylittää monissa historioitsijat ennen spekulointia.
Ja mikä tärkeintä, tämä havainto voi tarkoittaa, että vaihtoa näiden kahden alueen on todennäköistä ulkopuolella kuuluisan Silk Road.

arkeologi aiemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että kulttuurin ydin tämän muinainen kaupunki, ja se on tärkeä kaupan solmukohta, joka on toinen Rooman rauniot muinaisjäännöksiä löytyy voi tulla Kiinasta.
Ensimmäinen on peräisin Kiinasta, että ihmisen jäännökset löydettiin Italiassa Vagnari.

Dr Redfern sanoi: & ldquo; Rooman valtakunnan laajentunut useimpiin osiin Länsi-Euroopassa ja Välimeren alueella, johti myös monilla eri alueilla ja etnisten omaksumisen ja muuttoliike tapahtui.
Rooman vallan ja omaisuuden tarkoittaa, että se voi olla raaka-aine liiketoimet Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa, kuten Kiinassa ja Intiassa sisältävät.
Ja monet ihmiset vuoksi ammattiin tai suhdetta Trek.
& Rdquo;

arkeologit ja historioitsijat esiintyä Kiinassa muinaisjäännöksiä Rooman valtakunnan syy vielä eroja.
Nämä havainnot voi tarkoittaa, että kiinalaiset kauppiaat ratkaistaan ​​tällä alueella, ja monet ihmiset ovat perustaneet omia liike.
Dr Redfern artikkelissaan kirjoitti: & ldquo; luultavasti alkuperä näiden yksilöiden kuoli orjuutettu ihmisiä Aasiassa, tai jälkeläiset orjuutettu väestöstä, siitä lähtien olemassaolo orjakaupan toimintaa Intian, Kiinan ja Rooman
.
& Rdquo;