Arlingtonin kansallinen hautausmaa muistoksi Apollo 1 astronautit

vaikka aiemmin on NASA astronautit kuoli avaruusalus onnettomuudessa, mutta Apollo No.1 tulipalo merkitty Yhdysvaltain avaruusohjelma yrityksessään avaruuslentojen alalla ensimmäisen epäonnistuu.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, 50 vuotta sitten, kolme NASA astronautit kuoli onnettomuudessa laukaisualustan tänään, Arlingtonin kansallinen hautausmaa rakentaa muistomerkki muistoksi kolme astronauttia.
Apollo 1 astronautit Virgil Grissom, Edward White ja Roger Chaffee testi ennen käynnistämistä 27 tammikuu 1967, ohjaamo tulipalot johtuvat matkustamon täynnä puhdasta happea, tulen nopeasti nielaisi koko ohjaamon, jolloin kolme ilmailu-
joka traagisesti surmansa.
Vaikka aiemmin on NASA astronautit kuoli avaruusalus onnettomuudessa, mutta Apollo No.1 tulipalo merkitty Yhdysvaltain avaruusohjelman alalla avaruuslentojen sen ensimmäisen epäonnistunut yritys prosessi.

22. syyskuuta, jonka naisparlamentaarikkojen Eddie Bernice Johnsonin ”Apollo 1 Chronicles Act” Toivon rakentaa muistomerkki Arlington National Cemetery muistoksi kolme astronauttia.
Johnson sanoi, että haudattiin Arlingtonin kansallinen hautausmaa ovat marttyyreja maan, joka on sopusoinnussa 50 vuotta Apollo 1 onnettomuuden vuosipäivänä hetkellä meillä rakentaa muistomerkki muistoksi heidän uhrinsa.
Lakiesityksessä ehdotetaan sihteeri armeijan kuullen NASA johto, Arlington National Cemetery, ansioihin perustuva valinta sopivan paikka rakentaa muistomerkki Grissom, White ja Chaffee monumenteista.

Johnson sanoi, että vaikka kolme astronauttia kuoli sen jälkeen, kun se sai Kongressin Space Medal of Honor, mutta meillä ei ole sopivaa muistomerkki muistoksi heille, koska muistoksi Challenger ja Columbia astronautit tappoi sen.
28 tammikuu 1986, juuri kun Challenger onnettomuus tapahtui pian tulipalon jälkeen, elinten seitsemän astronauttia määrittelemätön identiteetti haudattiin mausoleumi vieressä operaation komentaja.
Raporttien mukaan virallisilla verkkosivuilla Arlington National Cemetery, päätös oli päättivät yhdessä NASA ja perheiden marttyyrien, ja rakentaminen muistomerkin vieressä poltetut luut.

21 maaliskuu 1987, perheille Challenger ja 400 ihmistä, mukaan lukien sitten Yhdysvaltain varapresidentti George H. W. Bush osallistui uraauurtava seremonia muistomerkki.
Vastaavasti 1. helmikuuta 2003 seitsemän astronautit Columbia STS-107 tapettiin suorituksen.
02 helmikuu 2004, jonka ”Annals of avaruussukkula Columbia Act” valtuutettu ja rahoittaa rakentamisen muistomerkki järjestetään uraauurtava seremonia.

”Apollo 1 Chronicles Act” budjettia Yhdysvaltain armeijan vuonna 2017 tilikauden määräraha $ 500.000 rakentamisen muistomerkki, ja perustaa erityinen rahasto, ja valtuuttaa oikeus saada NASA Apollo 1 muistomerkki perustaa palvelun
varoja ja alkuperä.
Grissom ja Chaffee haudattiin Arlingtonin kansallinen hautausmaa ja Valkoinen haudattiin West Point Military Academy New Yorkissa.
Johnson sanoi, että meillä on nyt mahdollisuus muistoksi kolme rohkea astronautit ja sitoutumisensa huippuosaamista Yhdysvalloissa miehitetyt avaruuslennot.
On aika rakentaa muistomerkki, let päivän ja tulevaisuuden amerikkalaiset koskaan unohda heidän uhrinsa.