Asiantuntijat sanovat suuri asteroidi osui Maan on hyvin hauras

odotetaan maksavan $ 1.25 miljardia osaltaan tehtäväksi ARM auttaa tutkijoita lisätietoja asteroidi, ja esittelyn vaadittiin etsintä Mars tieteen ja teknologian.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan korkein tieteellinen neuvonantaja presidentti Obama, Valkoinen talo Office of Science and Technology Policy Director John Holdren sanoen koko maailma mahdollisesti katastrofaalisia asteroidi vaikutus on edelleen erittäin vaikea.
Hän sanoi tänään, että vaikka NASA oli etsimässä Maan uhkaavia asteroideja on edistynyt suuresti, mutta siihen liittyvä kenttä on vielä paljon työtä on täydellinen.
Holdren tänään (syyskuu 14) osallistua NASA asteroidi uudelleenohjaus Program (ARM) käsitellään Goddard Space Flight Center.
Jonka aikana hän sanoi, että emme vieläkään ole pienempi tähti iski rivi Cheap Cigars täysin valmis tekemään, mutta on vähitellen toimimaan oikealla tiellä.

Holdren mainitsee kaksi häiriötä havainnollistaa asteroidi uhka on todellinen ja ei pidä aliarvioida & ndash; & m II-V.com kojelaudan sisällä 2013 helmikuu Chelyabinsk tapahtuma ja 1908 Tunguska räjähdys.
Räjähdys Chelyabinsk johti noin 1200 ihmistä loukkaantui.
Syyllinen on 20m laajuinen asteroidi.
Mukaan olennaisia ​​ennusteiden aiheuttaen räjähdyksen Tunguska asteroidi saattaa suunnata suurempi.
Molemmat tapaukset ovat yllättäen hyökkäsi ihmisiin pyydetty lattajalkainen.
Holdren sanoi kaksi tapahtumaa tilastollisesti katsottuna hyvin pieni todennäköisyys tapahtuma, mutta meidän oma mieli selväksi, että he tulevat.

Jos yritimme sivilisaatiomme voivat suojella itseämme, meidän on varauduttava Näiden harvinaisten tapahtumien.
Koska ne voivat aiheuttaa vakavaa haittaa maapallon.
Tällainen katastrofi olisi vähintään 65 miljoonaa vuotta sitten johtivat sukupuuttoon dinosaurukset että peli, mutta emme ole tylsää dinosaurus ah! Holdren edustavat ARM projekti voi auttaa suojelemaan meitä.
NASA hankesuunnitelmassa, myöhemmin vuonna 2021, ja maata lähellä asteroideja käynnistää automaattisia ilmaisimet.
Ne äskettäin valittu kohde on 400m leveä 2008-EV5-, mutta NASA virkamiesten mukaan asteroidi ei voi olla kivinen.
Saapuessaan

koetin asteroidi erottaa osa asteroidin pintamateriaali, ja kuljettaa pitkin tämä osa asteroidin materiaalin jonkin aikaa.
Voit tarkistaa ns & ldquo; tehostettu vetovoima strategiaa & rdquo; on voimassa.
(Standard painovoiman strategia on käyttää heikkoa painovoiman detektori vuosikymmeniin lentoaika vähitellen muuttaa asteroidin kiertoradan ja anna sen välttää törmäys maapallon, kun parannettu versio strategiana on edelleen parantaa vetovoima ilmaisimen käytön
revitty materiaali.) jälkeen luotain lentää Maan ja lopulta erillistä osaa kuun liikettä.
1920-luvun puolivälissä, astronautit kuljettaa Orion avaruusalus käydä tässä osiossa.

odotetaan maksavan $ 1.25 miljardia osaltaan tehtäväksi ARM auttaa tutkijoita lisätietoja asteroidi, ja esittelyn vaadittiin etsintä Mars tieteen ja teknologian.
Suunnitelman mukaan, Yhdysvaltain avaruusjärjestö ensimmäisen 30 vuotta tämän vuosisadan suorittaa etsintä tehtäviä Marsiin.
Holdren ilmaisi, ARM tehtävä se auttaa NASA syvä avaruustutkimus teknologia liikunta auttaa myös ihmiskunnan asteroideja katastrofin.
Asiantuntijat kuitenkin uskovat, että tällä hetkellä ainoastaan ​​halkaisijaltaan yli 1 km asteroidit mahdollista uhka koko ihmiskunnan.

NASA olemme löytäneet niitä 90%.
Tällä hetkellä kukaan ei lähitulevaisuudessa näitä uhkia asteroideja.
Vetovoima ei ole ainoa asteroidi puolustus cigarettes Shop tarkoittaa.
Muut keinot sisältää lisäksi & ldquo; kineettinen lakko & rdquo; tai käyttää ydinpommeja tuhota asteroidi & ndash; & ndash; ihmisen pommeja on viimeinen kortit.