Aspiriini ja statiinit voivat ehkäistä sydänkohtauksia

vakava sydänkohtaus aspiriini ja statiinit ovat huumeita käytetään estämään sydänkohtauksia, äskettäin tutkimuksen ”PLoS ONE” lehdessä osoitti, että huumeiden aspiriini estää sydänkohtauksia ja statiinit voivat myös vähentää
asteen.

Tutkimuksen ensimmäinen kirjoittaja tohtori Li Min Peking University Health Science Center, sanoi, sydäntä lääkkeet, kuten aspiriini, statiinit ja & beeta; salpaajat, nämä lääkkeet potilailla on suuri riski sydänkohtaus lääkkeitä suojata sydäntä,
vähentää riskiä sydänkohtaus.

& ldquo; ennen näitä lääkkeitä potilaille, joilla on sydänsairaus on ilmennyt onko hyödyt ovat selkeitä, & rdquo; Li sanoi.

uusin havainnointitutkimuksessa tutkimuksessa mukana noin 15.000 tapauksissa.
Tässä tutkimuksessa arvioitiin ennalta ehkäisevän lääkkeet (mukaan lukien aspiriini, angiotensiinikonvertaasin estäjät ja reseptorin salpaajat, ja statiinit & beeta; salpaajat) akuutin sepelvaltimotautikohtauksen (sepelvaltimotautikohtauksen oireyhtymät, ACS) (esim
sydänkohtaus) potilasta sairaalaan vaikutus.

Näillä potilailla noin 7500 tapausta potilailla, joilla on ollut sydän- ja verisuonitauti (sydän- ja verisuonisairaus, CVD), ei ollut sydän- ja verisuonisairauksia ennen loput potilaista.
Tutkimus osoittaa, että ennen käyttämättömien kemoprofylaksia sydänkohtauksia potilailla verrattuna ennen kemoprofylaksia sydänkohtaus vakavuudesta potilaan sydänsairaus on pienempi, sitä pienempi aste rytmihäiriö.

& ldquo; olemme huomanneet, että monet potilaat, joilla on sydänsairaus, koska eri syistä lopettamaan ennaltaehkäisevä lääketiede.
Tämä tutkimus osoitti selvästi, että riippumatta siitä, onko aiemmin ollut sydänsairaus, nämä ehkäisevät lääkkeet voivat lievittää sydänkohtauksen uudelleen.
Siksi me rohkaista potilaita pystyä seuraamaan lääkärin neuvoja, vaatia ottaen ennaltaehkäisevää lääketiedettä, & rdquo; professori Michel Komajda Euroopan Cardiology ohjelman johtaja sanoi.