Astronautti avaruuslentoja muistelmat luovuta

Massimino otti kyydin Columbia STS-109 ja STS-125 tehtävänä Atlanta useissa avaruuteen, nämä kaksi tehtävää on korjata Hubble Space Telescope.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, kahdesti lensi avaruuteen Hubble korjaus eläkkeellä astronautti Mike Massimino tulee tarkentaa työkokemusta hänen tulevissa muistelmissaan.
Massimino ole koskaan ollut kyytiin Enterprise avaruussukkula avaruuteen, itse asiassa, kukaan ei tehnyt sitä ennen.
Enterprise on ensimmäinen lentokone rakennettu NASA avaruussukkula, NASA suorittaa ainoastaan ​​sen ilmakehän testit on useita lento ohjaamo varustettu astronautti, mutta Enterprise koskaan jättänyt maan ilmakehään.

Tällä hetkellä USS Enterprise lentotukialus klo Intrepid museossa New Yorkissa, Massimino ilmatilaa vanhempi ohjata heitä selittämään.
Massimino on kiertänyt Columbia STS-109 ja STS-125 tehtävänä Atlanta useissa avaruuteen, nämä kaksi tehtävää on korjata Hubble Space Telescope, STS-125 hanke on viimeinen ihmisen vierailun Hubble Space Telescope, viimeisen kerran kuin ihmisillä
ISS kiertoradan syvemmälle avaruustutkimusta.
Massimino kuvataan yksityiskohtaisesti konkreettista sisältöä kaksi tehtävää uudessa kirjassaan, kuten millainen kokemus spacewalk, näkymät maapallon avaruudessa on miltä se tuntuu.