Audi miehittämättömät kuun ajoneuvojen Miten se toimii ?

Audi miehittämätön kuun lasku ajoneuvo mikä on, ja sitten työ kuuhun?
Audi käytti tilaisuutta järjestää pieni teknologia kiertue Shanghai, menimme tapahtumaan katsoi.

tämä auto nimeltä Audi Lunar Quattro, itse asiassa, on yksityinen ryhmä tiedemiehiä Saksassa Part Time Scientist (lyhennetty PT Scientist) toimii, koska Audi sponsoroi niin kruunu nimen edessä.

Audi ja PT Tutkijat positiivisia tämän auton rodun järjestämä Google, yhteensä palkintorahoja $ 30 miljoonaa miehittämätön kuun kilpa-auto & ndash; & ndash; Google LunarXprize.

sitten, kuun ajoneuvo seuraa vaatimuksia pelin jälkeen onnistuneen laskeutumisen kuun pinnalla, jossa on vähintään 500 metriä ja lähettää takaisin HD-näyttö.

PT Tutkijat paikalle osoittavat kuu on kolmannen sukupolven prototyyppi ajoneuvo.
Raporttien mukaan uusin Audi Lunar Quattro runko käyttää paljon alumiini- ja magnesiumseosten, kamera kotelot ja pyörän osia käyttäen 3D-metalli tulostus tekniikka, ajoneuvon paino on noin 35 kiloa.

alumiinirunko ja titaania pyörä käytetty, että kuu vähentämään ajoneuvon runkoon nostaen Cigar Store korkea lujuutta.
Mutta PT Tutkijat haluavat myös vähentää kehon painoa, ne seuraavaksi harkita ruumiinosia valmistettu magnesiumseoksesta.

& ldquo; käsite yksityisrahoitteisten kuun projektin erittäin houkutteleva.
Innovatiivisia ideoita täytyy työntää kannattajia, toivomme, että yhteistyö PT Tutkijat voivat vapauttaa tämän signaalin, ja kannustaa muita osallistumaan niiden vahvuuksia.
& Rdquo; Audi markkinointijohtaja Luca de Meo miksi yhtiö rahoittaa hanketta.

jälkeen Audi päätti sponsoroida PT Tutkijat, ne tarjoavat jälkimmäisille Audin oma Quattro neliveto tekniikkaa, Audi tila runkorakenne (ASF) ja automaattinen ajo.
Tällä sponsorointi, Audi on ollut erittäin hyvä mahdollisuus edistää omaa teknologiaa.
Audi lisäksi PT Tutkijat saada teknistä apua, mutta myös antaa jonkin verran taloudellista tukea, määrä niiden kokopäiväisten työpaikkojen määrä kasvoi kolme kaksitoista.

Karsten Becker on yksi PT Tutkijat kaksitoista koko ajan tiedemiehet, hän sanoi, yläosassa miehittämättömän kuu varustettu ajoneuvo 300 cm2 koko litium-akut aurinkopaneelit, huippunopeus 3,6 km / h, kuin ihmiset normaalia kävelyvauhtia
hieman hitaammin.

moon auton sähköllä neliveto, jokainen pyörä voidaan kääntää 360 astetta, joka on suunniteltu käsittelemään monimutkaisempia maasto kuuhun, niin että Rover on tietty pelastuspalveluvalmius.
Moon auton etuosan on kolme kameraa, kaksi ottamiseen stereoskooppisen kuvia, sekä HD- kamera vastaa ammunta panoraamakuvan, materiaali tutkijat analysoitavaksi.

suuri lämpötilaero pinnan kuun, koska tyypillisesti miinus 160 astetta 150 astetta.
Varmistaakseen kuun ajoneuvon ajotietokone töihin, PT Tutkijat käyttävät piisiru tuotanto, keraamisesta materiaalista kiedottu sirulle niin paljon kuin mahdollista vähentää ulkolämpötilan aiheuttamia muutoksia tietokoneen vahingoittuminen.

Audi Luna Cheap Cigars r Quattro on ollut Itävallan Alpeilla ja Espanja, Teneriffa käynyt monia testejä.
Teneriffa on tuliperäinen saari, maasto on melko jyrkkä rosoinen pinta-alaa ympäristössä hieman samanlainen kuun pinnalla.

& ldquo; Aiomme toteuttaa kolmannella neljänneksellä 2017 rakettien laukaisun, koko sykli on noin viisi päivää.
Landing vaiheessa & ldquo; Apollo 17 & rdquo; lähellä laskeutumispaikan.
& Rdquo; Karsten Becker sanoi.
& Ldquo; Apollo 17 & rdquo; ihmiskunnan historiassa kuudes ja viimeinen kuun lasku tehtävänsä.

Google Lunar XPrize ohjelma perustama Google vuonna 2007, edeltäjä XPrize Fund Peter Diamandis perusteltu.

Google Lunar XPrize toivoo kannustinpalkkiot houkutella maailman parhaita all-Cheap Cigarettes ilmailu- kyvyt innostaa uuden sukupolven tutkijoiden ja insinöörien kiinnostunut avaruustutkimus, tutkia polku edullisia robottien avaruustutkimuksen ja kehittämisen halvalla tilaa
Travel.

For PT Tiedemiehet ja muita Google Lunar XPrize ilmoittautua joukkue, tämä haaste ei ole helppoa.
Koska haasteet rahoituksen osallistumista joukkueen, on oltava yli 90% tuli yksityistä pääomaa, hylkäsi osavaltion pääkaupunki on hallitseva.
Aerospace projekti ilman merkittävää taloudellista tukea, periaatteessa mitään onnistumisen mahdollisuuksia.

hankkeensa avaruusteknologiassa voi ymmärtää on paljon suuria läpimurto kuin Uteliaisuus Rover tai Apollo Lunar Rover, mutta yhteistyö kuten PT Tiedemiehet ja Audi, ainakin näyttää nykyisen asuin-, liike- teknologia
voidaan käyttää mitä avaruusaluksen.
Verrattuna edelliseen avaruusteknologian siviilielämään nojalla, joka itsessään on läpimurto.