Aurinkotuuli auringon pinnalle muodostuneen hiukkasen virtausta prosessiin

viimeisin havainto kuva näytetään, kun pinta aurinkotuulen auringosta, aurinkotuulen hiukkaset painesorvaus ray rakennetta.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että aurinko näyttää rauhallisesti ja hyvässä tilaa lab, mutta todellisuudessa kun aurinkotuulen auringolta on täysin erilainen kuin myrskyisä pintatuulet maapallon tällä hetkellä viimeistään havainto kuvan näytön pinnasta aurinkotuulen auringosta
näyttää siltä hiukkassuihku stream.

uusin tutkimus osoittaa, että aurinkotuuli on selkeä-ray rakenne, kuten yksinkertainen lasten maalaus aurinko.
Mutta korona ja auringon säteilyn yläilmakehän selvää, miten muodostumista aurinkotuulen on vielä tuntematon mysteeri.
Tutkijat käyttävät NASAn Solar Terrestrial Relations Observatory (STEREO) havaittiin, ensimmäistä kertaa piirretty reunan aurinkokunnan.

tutkimuksen tekijöistä, NASA: n Goddard Space Flight Center cigarettes store solar tiedemies Nikolai – Wali (Nicholeen Viall) sanoi: & ldquo; nyt vetää kehitys aurinkotuulen maailmanlaajuinen kuva, mikä muuttaa
ymmärtäminen muodostumista auringon ympäristötietoisuutta.
& Rdquo; tällä hetkellä tämä uusin tutkimus, joka julkaistiin äskettäin kysymys ”Astrophysical Journal”, ensimmäinen yksityiskohtaiset tiedot siitä, kuinka koronan ray selvästi muuttunut aurinkotuulen.

maan päällä on kaukainen Pluto, aurinkokunta Avaruusympäristö ohjaa auringon toiminta.
Auringon ilmakehässä muodostuu plasma, sekoitus positiivisten ja negatiivisten varatut hiukkaset, ne erotetaan ultra-korkeissa lämpötiloissa, käynnissä pitkin magneettikentän linjat.
Materiaalia Auringon koronan brand Cigars virrata tilaan, aurinkotuulen koko aurinkokunnan.
Mutta tutkijat havaitsivat, että kun plasma poispäin auringosta, tulee monia muutoksia, aurinko menettää magneettinen ohjaus, selkeät rajat muodostavat ulomman korona, joka on reuna auringon.

tutkimuksen johtaja, Southwest Research Institute solar fyysikko Craig – DeForest (Craig DeForest), sanoi: & ldquo; kun aurinkotuulen pois pinnalta auringon, magneettikentän voimakkuus vähenee nopeammin kuin nopeus aurinkotuulen nopeus painehäviö materiaalia.
Lopulta aurinkotuuli cigarettes Shop aineita kuten kaasut eivät pidä rakenteeseen magneettisen plasma.
& Rdquo;