Biohajoavia materiaaleja voidaan käyttää 3D-tulostus kasvojen implantit syntymä

uusin 3D bio-tulostus sovellusten kehittämisessä lääketieteen tutkijat riippuu pitkälti siitä, miten voittaa paljon käytännön esteitä.
Esimerkiksi miten solun kasvua 3D tulostus-aineet?
Miten varmistetaan, että 3D-tulostus implantit eivät aiheuta komplikaatioita?
Äskettäin Koreasta Polytechnic University II & V uusin tutkimusryhmä kehitti biohajoava materiaali, jota voidaan käyttää tulostamaan 3D kasvojen implantit, mutta voi myös edistää kudoksen kiinnittymisen jälkeen cigarettes store uudestisyntynyt, ja alkuperäisen rakenteen useassa 3D-tulostus
hitaasti eriteltyinä ja kehoon vuoden aikana.

kauan sitten, Etelä-Korean tieteen ja teknologian, tietotekniikan ja tulevaisuus suunnittelu ministeriö julkisti tutkimuksen tuloksista.
On todettu, että tutkimus projektiryhmän Professori Yoon Won-soo johto, joka on sitoutunut käytetään biologista materiaalia 3D painotuotteet, samoin kuin tutkimukset käyttäen liukoista materiaalia edistää kudosten uudistumista ja muiden näkökohtien implantin.
Aiemmin tänä vuonna sama tutkimusryhmä kehitti kasvojen Luukirurgiassa biohajoavia mesh, ja on hyväksynyt Korean Food and Drug Safety (MFDS) on.

On selvää, että nykyisessä lääketieteen alalla, kudosten uudistumista, ja yhteensopivuus implantit valmistettu implantti on ollut suuri ongelma.
Tähän mennessä potilaan kasvojen luut vahingoittunut on korjattava, se on poistettava muita kehon osiin pituuden luut, ja sitten tehdään osaksi implantti, aseta Cigar Storehouse kasvojen rakenne, joskus myös käyttää joitakin tukirakenteen.

Nyt, jos käytät tutkimusryhmä kehitti tämän biologisesti hajoavaa materiaalia, niin ei poista luut luoda täydellinen proteesi.
Ja tämä materiaali on myös helpompi lisätä, siten, että keskimääräinen toiminta-aika on tarkoitus lyhentää kaksi tuntia (sen sijaan, että nykyisen kahdeksan tuntia).
Se on myös ensimmäinen kehitetty Koreassa voidaan 3D tulostaa lääketieteellinen aineita.
& Ldquo; tulevaisuuden hoitoon luun jälleenrakentaminen tutkimus ja kliiniset kokeet kehityshankkeita hyötyvät suuresti tämän innovaation.
& Rdquo; tutkimusryhmä sanoi.

Väitetään, tämä maaginen biohajoava materiaali on oikeastaan ​​lääketieteellinen polymeeriä, polykaprolaktoni (PCL) tehty.
Tämä aine hitaasti liukenee elimistöön, täysin kadonnut kahden tai kolmen vuoden aikana, kun taas edistää kudoksen kasvua.
Tärkeintä on, että se vähentää sivuvaikutusten riskiä pitkäaikaisen implantti & ndash; & ndash; Tällä hetkellä monet potilaat ovat vaikuttaa kielteisesti pysyvä implantti.
Ajan myötä nämä implantit voivat helposti johtaa tulehdukseen, täytyy leikkaus poistaa se.
PCL-implantit eivät ole ongelma.
Tämä materiaali yhtiö aiemmin tänä vuonna professori Yoon Won-soo perustanut oman T & amp; R Biofab ensimmäisen kerran käyttöön.

Lisäksi tämä materiaali myös Korea PCL Toinen biologinen kehitetään 3D tulostusjärjestelmissä liikkeellepanevana voimana.
Tulosta biologinen järjestelmä kehittäjät, mukaan lukien Etelä-Korea ammattikorkeakoulussa, Pohang University of Science and Technology ja ensimmäisen Ershengmali sairaalaan.
Kehittäjä liittyvät väitteet tämä 3D tulostin avulla täysin integroidun tulostaa erilaisia ​​biologista materiaalia, voidaan käyttää monien vertailukelpoinen amerikkalaisten valmistettuja laitteita.
Ja tämä PCL materiaalin ja trikalsiumfosfaatti (TCP, yksi promoottori luun uusiutumista materiaaleja) voidaan myös yhdistää 3D-tulostus, 3D-tulostus pystyy rakentamaan luun implantti.
Tutkimusryhmä on hakenut -monikäyttölaitteille materiaaliin kliiniseen käyttöön.