Bloomberg: 2030 kimppakyytejä tulee valtavirtaa autoteollisuus on edessään muutos

Mukaan British ”Daily Mail” raportoi 11. lokakuuta, Bloomberg julkaisi raportin, odotetaan vuoteen 2030 mennessä, hallituksen kannustusta ja kannustimia, sähköautot ja määrää itse ajaa autoa kasvaa edelleen, tai kimppakyytejä palvelu
hallitsevat markkinoita.
Aloite paitsi vähentää haitallisia kaasupäästöjä, voidaan myös parantaa liikenteen ruuhkia, molemmat.
Mutta myös valtava haaste autoteollisuudelle.

vähentää kasvihuonekaasupäästöjä, hallitus yrittää kautta tukien, verokannustimien ja käyttöönotto vähäpäästöisiä alueita ja jolla saadaan ihmiset käyttämään sähköautoja.

McKinsey & Company ja Bloomberg New Energy Finance raportti osoitti, että hinta litium-ioni-akkuja on laskenut vuodesta 2010 $ 1000 kilowattituntia kohti (noin 6718 yuania) vuonna 2015 $ 350 (noin 2351 juania)
, laskivat 65%.

ohjaavat uutta infrastruktuuria syntymän useita vierailija-oven kimppakyytejä palvelu.
Kaupungeissa kuten Lontoossa ja Singaporessa, kun otetaan huomioon tiukat päästöjen politiikkaa, vähentää kustannuksia sekä oman edun tekijöistä, se on todennäköisesti luopua yksityisautojen käyttöä.
Ilmoitti, että vuonna 2030, tiheästi asutuilla ja korkean tulotason kaupunkien Lontoossa, Singaporessa ja muut sähköautojen tiellä odotetaan muodostavan 60% auton.
Samaan aikaan 10 autolle, siellä on neljä autonomisten ajoneuvojen.
Tämä on käyttöönotto ympäristövyöhykkeistä, kuluttaja tukea ja tulos markkina-ystävällinen talouteen.

mutta kasvu sähköajoneuvojen voi myös olla uhka autoteollisuuden.
Raportissa analysoidaan tulevaisuuden autoteollisuuden joutuu perusteellista muutosta, tarve henkilöautoliikenne julkiseen liikenteeseen.
Bensiini Jälleenmyyjät tulisi myös harkita nykyistä rahaksi omaisuuden, sekä muun muassa miten saada enemmän tuloja maksun, vähittäismarkkinoilla ja kaluston huolto.