Blowhole repeämä uhanalaisten delfiinit oppia hengittämään suun kautta

ole vain kauniit kasvot?
Kun kehittäminen delfiinin sierainaukko viallinen oppimista hengittää suun kautta, se osoittaa, että eläin on vahva kyky sopeutua.
Hectorin delfiini vain

kääpiö (Atlantic brand Cigars mustavalkoinen delfiinit) in tammikuu 2014 löydettiin Christchurch, Uusi-Seelanti merenranta.
Steve Dawson yliopiston Otagon ja cigarettes store heidän kollegansa oli toteutetaan pitkän aikavälin säilyttämistä, mukaan lukien tutkimus uhanalaisten lajien, tässä prosessissa, he huomasivat seitsemän Hector delfiinejä lyhyessä epänormaalia käyttäytymistä.

cigarettes Shop joka kerta kun delfiini näyttää, se muodostaa jyrkässä kulmassa, pään kuin normaali Dolphin sotkea asioita vedestä.
Kun sen suu auki, ilmareikä vielä kiinni, se antaa äänimerkin samanlainen imuilman.

delfiini uskotaan pystyä hengittää suun kautta.
Tätä varten ne täytyy siirtää tavallista kantaa kurkun, hengitysteiden ja ruoansulatuskanavan toisiinsa, Dawson sanoi.

delfiini luultavasti siksi ilmareikä tukossa ulkopuolella tai vamman tai lihasten ympärillä ilmareikä ei toimi kunnolla, vain oppia tällä tavalla, hän sanoi.
& Ldquo; Katsomme delfiini löysivät uuden tavan välttää ongelman.
& Rdquo;

Australian Southern Cross yliopiston Peter Harrison sanoi delfiinien oli aiemmin todettu vastaamaan korkeamman viisauden ja tiedon sopeutumiskyky.
& Ldquo; delfiinin voi havaita ja tunnistaa & lsquo; tämä toimii, niin haluan oppia sitä, käytä sitä ja rsquo; en ole yllättynyt.
& Rdquo; hän sanoi.