British eläintarha gorilla lavastettu ”hymy pelotti” irvikuva virne pelkäät?

British eläintarha gorilla lavastettu ”hymy pelotella” irvistys virne pelkäät?
klo 08:13 19. syyskuuta, 2017 Tiedätkö kuinka gorillat pyrkivät luomaan kantoja pomo se? Fight? No, tämä on varmasti yleisin, mutta sen lisäksi väkivaltaa, katsomaan 15-vuotias gorilla Kiondo n Payton Zoo Britanniassa. Kyllä, kyllä, se on hymy! kuvassa, Kiondo virnisti klo irvistys kameran, katsomalla Buddha nauruun, mutta se katsoi kieroa katsoa sitä, ”olin pomo!” Kommentti 89639 British eläintarha gorilla lavastettu ”hymy pelotella” Yet?
klo 08:13 19. syyskuuta, 2017 Tiedätkö kuinka gorillat pyrkivät luomaan kantoja pomo se? taistella? No, tämä on varmasti yleisin, mutta sen lisäksi väkivaltaa, katsomaan 15-vuotias gorilla Kiondo of Paytonin eläintarha Isossa-Britanniassa Kyllä, kyllä, se on hymy! Kuvassa Kiondo hymyili kameran virneeseen katsellen Buddhaa laukussa Kommentoi 89640 British Zoo gorilla lavastettu ”hymy peloteltu” Silti?
klo 08:13 19. syyskuuta 2017 Tiedätkö miten gorillat pyrkivät luomaan kantoja pomo se? taistella? No, tämä on varmasti yleisin, mutta sen lisäksi väkivaltaa, katsomaan 15-vuotias gorilla Kiondo n Payton Zoo Britanniassa. Kyllä, kyllä, se on hymy! kuvassa, Kiondo virnisti klo irvistys kameran, katsomalla Buddha naurua, mutta se katsoi kieroa katsoa sitä, ”olin pomo!” Kommentti 89641 British eläintarha gorilla lavastettu ”Smile peloteltu” Silti?
klo 08:13 19. syyskuuta 2017 Tiedätkö, kuinka gorillat kilpailevat sen päämiehistä? Taistelu? Tämä on varmasti yleisimpiä, mutta erillään väkivallasta, katsokaa 15-vuotiaasta gorillasta Kiondo Paytonin eläintarhasta iKuvassa Kiondo virnisti kameran virneeseen katsellen Buddhaa naurussa, mutta se näytti väkivaltaiselta ulkoasulta ja kaikelta: ”Olin pomo!” Kommentti 89642