Chongqing löysi maailmanluokan dinosaurusfossiiliryhmän tai täytti dinosauruksen avaruusjakauman tyhjäksi

Louhittu dinosaurusten hännän fossiileja. Chongqing kaupunginhallitus News toimisto antoi viestin 28., sanoi Chongqing Yunyang County Pu’an Township löytyi maailmanluokan dinosaurusten fossiileja. Fossiiliset fossiiliset fossiilit ovat laajamittaisia, ja geologinen ikä ulottuu aikaisin ja myöhään Jurassic, ja tyypit fossiilit ovat suuria ja tieteellisen tutkimuksen ja kehityksen arvo on suuri. on todennäköistä täyttää ajallista ja alueellista jakautumista myöhäisjurakausi dinosaurukset alussa Jurassic välilyöntejä.

, varajohtaja Chongqing Kunnan Land ja asuntoministeri Bureau tiedottaja sanoi käyttöönotto Li Shichuan, Yunyang County, Chongqing Pisteet Township dinosaurusten fossiileja löydettiin vuonna 2015, oli vahingossa havaitsi ja ilmoitti paikallisille viljelijöille. Fossil sijaitsee Yunyang County Pu ’an Township Laojun kylä, 23 kilometrin päässä uudesta läänistä Yunyang 20 kilometrin päässä Yunyang Longtan Geologian Park, joka sijaitsee yläjuoksu Jangtse eteläpuolella sivujoki rainco joen ylävirtaan, maa- ja merikuljetukset tilat.

Louhittu dinosaurusten kylkiluun fossiileja. tulokset paljastuma kyselyn delfiinin fossiileja Fossil osoittavat, että on olemassa fossiilisia outcrops pitkällä alueella noin 5 km pitkin Shaximiao muodostaminen, ja altistuvat pituus dinosaurus fossiilisten ydinalue on 550 metriä. kautta pelastus louhinnan, on muodostettu pituudeltaan 150 metriä, 2 metriä paksu, 8 metriä korkea ” dinosaurus fossiilisten seinä ”, seinämän pinta-ala on 1155 neliömetriä, 17 fossiilisten rikastamiseen alue mukaan havaitsemiseen,” dinosaurus fossiilisten seinä ”on edelleen suuri määrä dinosaurusten fossiileja, hautaaminen syvyys on vähintään 20 metriä, mistä ydinalueella noin kilometrin päässä enemmän antiikin varhaisjurakausi itsestään virtauksen ryhmien muodostamiseen, sama Tiheä dinosaurusten fossiileja alttiina.

Louhittu dinosaurusten hampaat fossiileja. Liu Xianglin, maailman arvovaltainen dinosaurus tiedemies Xu Xing Dong Zhiming ja muut paikan päällä tiedustelu totesi, että fossiili fossiilinen jakelu aikakauden span, lopusta Jurassic myöhäistä keskijurakausi, ja sitten myöhäisjurakausi kerrostumissa, on fossiileja löydetty; fossiilisten levinneisyysalueella, noin 5 km pitkä kalliomuodostumaan olla useita fossiilisten kivet, osoittavat suurta potentiaalia.

lisäksi fossiiliset fossiilit on runsaasti fossiileja, ja tällä hetkellä ainakin viisi dinosauruksia, jotka on altistettu alttiina fossiileja mukaan lukien pohja sauropods, sauropods, nahat, kuten käärmeet ja muut matelijat ja muut matelijat, fossiilisten klusterit on haudattu eri paikoissa, fossiileja ja yleinen jakautuminen suuri, alhainen yhdistyksen, on monia fragmentteja fossiileja, mutta huono lajittelu, jossa lyhyen matkan käsittely ja nopea hautaaminen ominaisuuksia, kuten muodostumista suuria roskia virtaus etäryppäässä haudattu.

.. Dinosaur fossiilisten kaivauspaikalla Hän Yunhui nielun eläin- ja muinainen ihmisen tutkimus tutkija Xu Xing vastasi toimittajan kysymykseen, sanoi Yunyang Pu’an dinosaurusten fossiileja puolesta maailmassa viime vuosina alalla dinosaurus tutkimuksen merkittävä löytö varhaisjurakausi Late – keskijurakausi oli kriittisessä vaiheessa kehitystä dinosaurukset. monien uusien alaryhmien ja syntyminen joitakin tärkeitä ominaisuuksia tapahtunut tänä aikana, mutta koko maailmassa, fossiilisten kirjaa tämän ajanjakson olivat suhteellisen köyhiä Yunyang Pu’an dinosaurus fossiilisten on todennäköisesti täyttää maailman varhaisjurakausi myöhään – Lähi Jurassic dinosaurus aika-avaruuden jakelu tyhjä, jossa dinosaurus evoluution puutteiden korjaamiseksi mahdollisesti merkittäviä tutkimuksen merkitystä

tämän vuoden toukokuussa, Chongqing on hyväksynyt. perustaminen Chongqing Yunyang Pu’an dinosaurus kunnallinen geologinen puisto, suunnittelu suojelu alueella91,3 neliökilometriä Paikalliset virkamiehet sanoivat, että kaupunki järjestää pyrkimyksiä edistää tieteellistä tutkimusta, kaivetaan fossiileja tieteelliseen tutkimukseen, fossiilisiin tutkimuksiin ja korjaustöihin, fossiilisten seinien muodostumiseen luonnollisten ympäristövahinkojen tutkimiseksi ja suojelemiseksi. >