Dawn avaruusalus havaittu Ceres neljä tuhatta metriä korkea , ” ice tulivuoria ”

NASA & ldquo; Dawn & rdquo; detektori viimeisin analyysi paljasti salaisuuksia Ceres pinnalla, mukaan lukien jäätä tulivuori, joiden keskimääräinen korkeus on 4 km, se on nimetty & ldquo; ahu että tulivuori (Ahuna Mons
) & rdquo; on kupolin muotoinen jään tulivuoria.
Asiantuntijat uskovat, että se on muodostettu lähitulevaisuudessa, se voi olla muodostettu viimeisten 200 miljoonaa vuotta.

luku on ahu että tulivuori, joiden halkaisija on 30 kilometriä.

4 km korkea Ahura että tulivuori sijaitsee kuviossa oikealle, lämpimämpi värit osoittavat korkeammalla alueilla ja kraattereita ja halkeamat.
Vuonna jyrkimmän puolella tulivuori korkeus noin 5 km, joiden keskimääräinen korkeus on 4 km, halkaisija tulivuori noin 30 km.

koska 2015 & ldquo; Dawn & rdquo; detektori saapumista cigarettes store Ceres, koetin on otettu kuva ja maasto tiedot rakentaa selkeä kartta pinnan Ceres.

Tarkempi analyysi osoitti kraattereita, halkeamat ja kupoli rakenne sijaitsee Ceres pinnalla, nämä II & V geologinen rakenne on tekijällä asteroidi törmäykset ja sisäisiä geologiset prosessit ja vastaavat, jolloin sisäinen geologiset prosesseja ovat: alhainen lämpötila erantoarvojen ja jään tulivuoria
purkaus, jonka sulaminen jään pinnan alapuolella ajaa suola spray pinnalla materiaalin.
Kuva on Ceres ulkoinen kuori koostuu sorbettia ja kallioperään.

kuva esittää Ceres pinta UNM Clothing nuorin kraattereita & ndash; & ndash; & ldquo; & rdquo;, Cup Luo kraatterin kraatterin kirkas materiaali altistuu laidalta ja ne ovat todennäköisesti suolaa.
Sen tasainen pohja vaikuttaa todennäköisesti sulaa ja roskat aine muodostetaan, jonka leveys on noin 26 kilometriä, sijaitsee eteläisellä leveysasteilla, se on nimetty slaavilainen jumala maataloudessa.

NASAn Dawn avaruusalus havaittu 32 km halkaisijaltaan kraatteri, peitetty raidallinen rakenne ja jyrkkiä rinteitä, tämä ominaisuus johtuu todennäköisesti muodostumista kraatterin osittain romahti.

luku on Ceres Danto kraatteri murtuma pohjarakenteen Dawn avaruusalus jää kuu nuorin suuri kraatteri Tycho kraatteri myös läsnä samanlaiset ominaisuudet, halkeamat voivat törmäyksen sulanut materiaali jäähdytetään muodostamisen aikana, tai meteoriitti
jälkeen kuopan pohjalle kraattereita muodostuu nosteen takia.

Tämä kuva on osa rakennetta Dawn avaruusalus kuvattuna Mei Suoer kraatteri, joka sijaitsee pohjoiseen Ceres keskileveysasteiden alueilla.

hahmo on kuvattu taiteilijan Dawn avaruusalus ensimmäistä kertaa Ceres etsintä tehtäviä, tämä on ensimmäinen kerta ulkopuolella Maa-Kuu-järjestelmä, aurinkokunnan esineet käynnistänyt kaksi surround kartoittamalla toimintaa, 2011-2012, Vestan ajaksi 14 kuukauden ympäröivät kyselyn
sen jälkeen, nykyinen havainnot Ceres analyysi.