Dawn avaruusalus nousta ylempään kiertoradalle

Koska Dawn

tarvitse mennä korkeammalle kiertoradalle Ceres, jäljellä oleva määrä ammoniakkia unionin vähenee, koska se ei kuluta paljon polttoainetta voittaa vetovoima Ceres.

cigarettes store mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, Ceres alhaisella radalla havaittiin jopa kahdeksan kuukautta myöhemmin, NASA: n & ldquo; Dawn & rdquo; avaruusalus päivitetään korkeammalle kiertoradalle, täysi UNM Clothing Uusi näkökulma havainto
planetoidiksi.
Tällä hetkellä Dawn avaruusalus pinnalla Ceres 385 km takaisin paljon kuvia ja tietoja, suhde etäisyys Maasta kansainväliselle avaruusasemalle on lähellä paljon enemmän.
Nykyään joukkue harkitsee säätää ilmaisimen korkeammalle kiertoradalle tutkia uusia tieteellisiä ongelmia.
Dawn tänä vuonna 30 kesäkuu on suorittanut sen tärkein tehtävä, tarkkailu ja tutkiminen Vesta ja Ceres on ylittänyt alkuperäiset odotukset, NASA päätti laajentaa Dawn toimeksiannon Ceres käynnistää uusi tieteellinen tutkimus.

jossa Dawn ajaa raja sykli on erittäin tärkeä tekijä on kokonaismäärä sen hydratsiinia, joka on sääntelyn koetin Cigar Storehouse katselukulma tarvitaan yhteydenpitoa maapallon ja ponneaine.
Nyt, kiitos Dawn tarvitsee korkeampaan radalle Ceres, jäljellä oleva määrä ammoniakkia unionin vähenee, koska se ei kuluta paljon polttoainetta voittaa vetovoima Ceres.
NASA: n Jet Propulsion Laboratory (JPL) ja konepäällikkö Marc Rayman moninaisia ​​tehtäviä, että useimmat ilmaisimet ei voi niin helposti muuttaa kiertoradat kuitenkin ansiosta Dawnin ioni propulsiojärjestelmässä ainutlaatuinen, voimme manipuloida saada paras ilmaisin
tutkimustietoa.

2. syyskuuta, Dawn nousee noin 1460 km, korkeus on lähempänä kuin viimeinen sijainti Dawn, mutta seurata kanta ilmaisin on erilainen, juuri Ceres on välillä aurinko ja
kulma on erilainen, joten ilmaisin tulee uuden näkökulman tarkkailla Ceres.
Tutkimusryhmä jatkaa tutkimusta tehtävän laajennuksen reitillä, ja toimitettava täydellinen suunnitelma NASA ensi kuussa.