Edge of the Earth löytyi salaperäinen avaruusoliot

Koska ihmisen avaruustutkimus teknologian kehitykseen cigarettes store kirurgia, tutkijat ovat yhä innokkaita luoda yhteyksiä ulkopuolisia sivilisaatioita, mutta viimeisimmät tulokset osoittavat, itse asiassa, & ldquo; ulkomaalainen & rdquo; on ollut puolellamme, mutta ei ole
löydä sitä.

ulkomaisten tiedotusvälineiden, tutkijat reunalla Maan ilmakehän löytänyt joitakin hyvin alkukantainen tila olentoja, nämä olennot Cigar Storehouse ulkonäkö näyttää hyvin oudolta, hieman samanlainen vielä muodostanut ihmisen sikiö.

Cheap Savukkeet Outlet

maailman parhaiden tutkijoiden tämän löydön innoissaan ja vakuuttunut siitä, että läsnäolo nämä primitiivisiä elämän tämän maan päällä salaisuus elämän alkuperää.

Raporttien mukaan nämä avaruusoliot tuodaan takaisin säähavaintopallo käynnistetty, se kelluu pinnalla 30 km ilmakehästä keskuudessa.

näitä olentoja tulevat ajateltiin johtuvan avaruusolento meteoriitit, joka aluksi jäi, kun meteoriitti ilmakehän läpi täällä, ja sitten sade alas maahan, ja hitaasti kehittynyt maapallolla.

Kuitenkin jotkut tutkijat uskovat, että nämä olennot todella tulee maan itsestään, syy näkyy ilmakehässä, koska niiden rooli updraft pinnasta korkealla.

Nykyisin tutkijat yrittävät paljastaa todellinen henkilöllisyys nämä salaperäiset olentoja, ja tämä saattaa saada ihmiset järkyttynyt tulokset.