Edut imetyksen

mukaan uusi tutkimus julkaistaan ​​verkossa ”äitien ja lasten ravitsemus” lehden suositellaan koko vuoden imettää ja yksinomaisen rintaruokinnan kuuden kuukauden suojaa äidin ja vauvan ennenaikainen kuolema ja vakava sairaus, että Yhdysvallat säästää yli
terveydenhuolto maksaa $ 4.3 miljardia muut kulut.

Dr. Alison Stuebe ilmaisi Tutkimuksen mukaan, vanhempi tekijä tutkimuksen tulokset korostavat tärkeää saavuttaa rintaruokinnan politiikan tohtori Alison Stuebe Carolina Global Imetys ja imeväisruokinnasta mekanismi Naistenklinikka erottaa tutkija ja University of North Carolina tuotannon
Science Assoc.

& ldquo; Nykyisin 22% äideistä synnytyksen palkkaamalla 10 päivää aikaa palata työhön ylös, & rdquo; Dr. Stuebe sanoi.
& Ldquo; palkallinen jotta äiti ja vauva olla yhdessä, mikä on tarpeen imetyksen.
Kehitetään maksettu perhevapaista on elinikäinen terveys naisten ja lasten ja jossain määrin.
& Rdquo;

tutkimuksessa kirjoittajat sanoivat havainnoistaan ​​korostavat tärkeää tukea naisten syntyvän lapsen imettää.

& ldquo; rintaruokinta sairauksien ehkäisemisessä ja vähentämisessä tavanomainen odotetaan maksavan näkökohta on varsin hyödyllinen, & rdquo; sanoo johtaa kirjailija Melissa Bartick professori, hän oli apulaisprofessori Harvard Medical School ja Cambridge Health Alliance.
& Ldquo; Nämä havainnot pitäisi pakottaa kaikki sairaalat kehittää erilaisia ​​hankkeita, joilla pyritään auttamaan uusia äitejä oppimaan imetyksen.
& Rdquo;

suorittamiseksi tämän tutkimuksen, tutkimusryhmä kehitti kaksi mallia.
Onko & ldquo; paras optimointi & rdquo; ryhmä, useimmat äidit imettävät suositusten mukaisesti.
Toinen ryhmä on verrattavissa & ldquo; optimaalinen & rdquo; ryhmä, jossa täytäntöönpano imettävät mukaisesti Yhdysvaltain nykyisen määrä imetyksen tämä suhde on pienempi kuin pidä- ehdotettu.
Olemassa olevien tutkimus- ja hallituksen tietoja, ne lasketaan ilmaantuvuus ja imetys voi alentaa sairauden, samoin kuin sairaudet tuoda kustannuksella suhdeluvut ja ennenaikaiseen kuolemaan.
Arviointi

lapsuuden sairauksia, kuten akuutti lymfaattinen leukemia, korvatulehduksia, Crohnin tauti, haavainen koliitti, ruoansulatuskanavan infektiot, alempien hengitysteiden infektiot, lihavuus, nekrotisoiva enterokoliitti, ja SIDS.
Äidille, kuten rintasyövän tutkimusta, kohtusyöpä ennen vaihdevuosia, diabetes, verenpainetauti ja sydänsairaudet.

ryhmä tutkijat huomasivat, että optimaalinen imettää ja Yhdysvalloissa vuosittain yli 3340 ennenaikaista kuolemaa liittyvät viettää 30 miljardia dollaria terveydenhuollon kustannuksia, välilliset kustannukset, ja $ 1,3 miljardia kustannukset ennenaikaisen kuoleman liittyviä $ 14,2 miljardia dollaria.

& ldquo; imetyksen on käytetty lasten terveyteen liittyviä kysymyksiä, naisten terveys on myös selkeästi tärkeä asia, & rdquo; tutkimuksen toinen kirjoittaja Eleanor Bimla Schwarz sanoi, hän oli lääketieteen professori Kalifornian yliopistossa, Davis.
& Ldquo; estää rintasyövän, diabetes ja sydänsairaudet, mutta monet naiset eivät tiedä mitään eduista imetyksen.
& Rdquo;