Elohopea Mercury MESSENGER koetin totesi, että läsnäolo maankuoren aktiivisuus

Vaikka ESA lehdistötiedote Europa (Europa) Viimeisin löytö on herättänyt huomiota useimmat ihmiset (ja maapallon ulkopuolisesta elämästä, mutta valitettavasti se ei ole väliä), mutta tämä artikkeli tai haluat kertoa kaikille Mercury lähimpänä aurinkoa.
Mukaan Merkuriuksen pinnalla NASA Messenger avaruusalus kerätään, avaruus ympäristö, geokemia koetin tiedot, silti pieni planeetta kuin Maa, on aktiivinen maankuoren toimintaa, ja olemme sitä mieltä, että se oli ollut hiljaa pitkään.
Tiedot kerätään tunnistin 30 huhtikuu 2015 törmäsi 18 kuukauden toimeksiannon pinnan Mercury ennen.

Tänä aikana avaruusaluksen koetin planeetan matalalla kiertoradalla, sai rikkaampi yksityiskohtia kuin aikaisemmin saatu korkean resoluution kuvia.
(NASA / Johns Hopkins Applied Physics Laboratory / Carnegie Institution of Washington / Osoite Survey / Arizona State University)

juuri nämä uudet kuvat otettu, joten tutkijat ovat ensimmäistä kertaa huomannut joitakin jyrkänteeltä.
Tämä geologinen muodostuminen vähän kuin tikkaat, sopimuksen mukaan on planeetan pinnalla lähdössä raitoja taivutus & ldquo; ryppyjä & rdquo;.

olemme havainneet vuonna 1970 suurempia halkeamia, jotka aiheuttivat sisäinen jäähdytys planeettaa, mutta tällainen toiminta pidetään hyvin pitkän ajan.

halkeamat osoittivat uuden löydetyn & lsquo; Young & rsquo; monet tarkoittaa Mercury tänään vielä sairastua.
NASA sanoi, joten siitä on tullut ainoa planeetta meidän aurinkokuntamme rakentaminen on yhä aktiivinen.

Venus pitää myös aktiivinen, mutta on vaikea sanoa, koska se on vaikeaa meille olla lähellä pintaa, määritetty tai ovat hyvin erilaisia ​​kuin Maan.
Europa (Europa) ja Titan (Titan) voi myös olla maankuoren aktiivisuus, mutta valitettavasti ne eivät ole osa satelliitin planeettoja.

pääkirjoittaja, Smithsonian National Air and Space Museum Washington oppinut oman tiedemies Tom Watters lausunnossaan sanoi: pieniä halkeamia

Mercury yllä hyvin nuoria, mikä tarkoittaa, että planeetat kuin Maan maankuoren aktiivisuus, sen sijaan
virheellisesti katsotaan sisäinen jäähdytys kutistuminen.

väitti, että Merkuriuksen sisäinen magneettikenttä johdonmukaisen aktiivisena.
Aurinkokuntamme, ainoastaan ​​Mercury ja maa on tämä ilmiö, mikä viittaa siihen, että planeetta on sula ulompi ydin tai ydin.
Jim Green NASA planeetat johtaja, sanoi:

Siksi haluamme tutkia syitä vuosia, tutkijat ajatellut Mercury tektoninen aktiivisuus tapahtui kaukaisessa menneisyydessä.
Jännittävää on, että ei ole paljon maata satelliitti Fengyun kuin pieni planeetta, on edelleen aktiivinen tänään.

Mutta meidän ei tarvitse huolehtia liikaa, koska supistuminen Elohopea on olemassa raja, ja silti täyttää IAU planeetan sertifioinnin (pikemmin kuin Pluto / Pluto potkittiin pois, koska yhdeksän planeettaa aurinkokunnan).