Euroopan avaruusjärjestö ilmoitti miljardi tähdet sisältävät kolmiulotteinen tähden kartalla

Gaia tähtitiede laukaistiin 1000 päivää sitten, ja heinäkuu 2014 alkoi tieteellinen mittaus työtä, tämä julkaisu perustuu tietoihin syyskuun 2015 ensimmäisten 14 kuukauden aikana Gaia satelliitin tutkimusten kerätty.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, Euroopan avaruusjärjestön tänään julkaissut Gaia tähtitiede satelliitti laadittu ensimmäinen luettelo, luettelo sisältää yhden miljardia tähteä, on ylivoimaisesti suurin alue taivas tutkimustulosten koko päivän.
Tässä alati yksityiskohtaisen liitoksen prosessi Linnunradan jakelun kolmiulotteinen, Gaia on määritetty, että kirkkauden tähdet 1 miljardi 14,2 miljoonaa sen tarkan sijainnin avaruudessa.
Gaia projekti suunnittelee myös myöhemmin count mer tähdet tähti kartalla.
Koska tuotantoon tällaiset yritykset tähti kartan, Tähtikartta julkaistiin tänään myös antaa etäisyyttä tilaa yli kaksi miljoonaa tähdet aurinkokunnan ja sen omia tietoja.
Alvaro Gim

tieteellinen johtaja Euroopan avaruusjärjestön & eacute; nez sanoi Gaia hanke on nykyaikainen tähtitieteen tutkimuksen ennen Cigar Store pitkin, olemme ennen kuin ihmiset koskaan saavuttaa tarkkuus tähtikartta viennin alueella koko päivän.
Päivän valmistettu jäävuoren huippu edessämme ja muiden suurten tietomäärien, nämä tiedot tulee tähti ymmärrystämme galaksin jakelu ja liikkuvuutta vallankumous.
Gaia tähtitiede laukaistiin 1000 päivää sitten, ja heinäkuu 2014 alkoi tieteellinen mittaus työtä, tämä julkaisu perustuu tietoihin syyskuun 2015 ensimmäisten 14 kuukauden aikana Gaia satelliitin tutkimusten kerätty.

Gaia koetin käynnistettiin vuonna 2014

Gaia projektin tutkija Timo Prusti sanoi tänään julkaissut tämä hieno tähti kaavio paljastaa Gaia mittauksia koko tila oli tähtien tiheys, älkäämme vahvista
Gaia ensimmäisen vuoden työn kokoelmassa on suuria tietomääriä.
Star kartta ilmestyi luonnotonta ja raidat kuvio, joka on katettu Cheap Cigarettes Aasian Survey ammunta vasen raita, mikä Gaia on miten Sky Survey.
Kun viiden vuoden missio Guyanassa edelleen kyselyt, nämä kuviot häviää vähitellen.
Dr. Prusti lisää, satelliitti toimii hyvin.
Ja olemme myös osoittaneet kykyä toimia tarpeeksi käsitellä tietojen analysointi, miljardi tähdet.
Vaikka vielä alustava tietojen hankinnan, toivomme edelleen julkaisemaan ne niin pian kuin mahdollista, jotta niitä voidaan käyttää koko tähtitieteellinen yhteisö.

satelliitti kerätty paljon enemmän kuin alkuperäinen tieto aikaisemmin saavutettavissa oleva tarkkuus käyttökelpoisiksi ja luotettavaa tähtien sijaintitieto on hyvin monimutkainen prosessi, tämä työ on uskottu yksi noin 450 tutkijoiden ja ohjelmistoinsinöörejä yleiseurooppalainen
yhteistyö & ndash; & ndash; Gaia tietojenkäsittely ja analyysi yhteisön (DPAC) suorittaa.

puheenjohtaja yhteisöön, Leiden University, Anthony Brown sanoi tänään ilmoitus on seurausta koko organisaation viimeisen kymmenen vuoden kovan työn.
Koska koko organisaation eri alan asiantuntijoita, että henkilöstö, vaikka ennen satelliitin havaintojen täytyy ensin tehdä kotitehtäviä ennen kuin aloitat käsittelee tietoja.
Asiantuntijat pakattu raakadatan mielekkäisiin tähtitieteellisen aineistoja, ja jolloin pitoisuus tieteellisten todentaa.
Lisäksi havaittiin datan järjestetty täydellistä miljardi tähdet kuvaston, tutkijat tarkasteltiin myös ensimmäisen vuoden havainto, noin 2 miljoonaa olleet aikaisemmassa Hipparcos satelliitti Gaia – näyttävät Tyko oli tähtien luettelo.
Gaia satelliitin mitattu tieto ja vähemmän tarkka yhdistelmä tähti esiintymisiä, on mahdollista, että ratkaisu omat ongelmansa ja erot ensimmäisen vuoden havainto.
Fred Jansen Task Managers

Gaia hanke, sanoi johtava tie tänään ei ole ollut helppoa, Gaia kohtasi useita teknisiä haasteita.
Kesti yhteisö paljon aikaa ja energiaa oppia käsitellä niitä.
Mutta nyt, viimeisten 1000 päivää käynnistämisen jälkeen, kiitos kaikille mukana tässä suuressa projektissa, jotta voimme innoissamme cigarettes Sale julkaistaan ​​tämän tietojoukon.
Odotamme tuloksista seuraavaa julkaisua, niin me vapauttaa koko potentiaalin Gaia, tutkia galaksimme ennennäkemättömän asioita.