Eurooppalainen fuusiotutkimus haitallisia British peruuttamista

Key tekee Joint European Torus

British poikkeamat EU lopettaa.
Lähde: EUROFUSION

23 kesäkuu jos Britannian äänesti lähteä EU, exit lopettaa rajat ylittävää yhteistyötä, ja vähentää EU: n rahoittaman British tutkijat.
Fuusiotutkimuksen, mahdollisuus British vetäytyä Eurooppa on erityisen huolestuttavaa.
Euroopan suurin fuusiolaite & ndash; & ndash; Joint European Torus (JET) sijaitsee etelään kaupungin Oxford, England.
Jos Britannia äänesti lähteä EU, on JET limbo tilassa, ja avain tutkimukset tukevat kansainvälistä lämpöydinkoereaktoria (ITER) pysäytetään.
Tällä hetkellä Etelä-Ranskassa, ITER on rakenteilla.
Omilla virastot & ndash; & ndash; Culham Fuusioenergiatutkimus keskus & ndash; & ndash; JET vievät suurimman osan työstä.
Steve Cowley, johtaja keskustan sanoi, että Britannian vetäytyä Europe & ldquo; epäilemättä tekee meistä erittäin haavoittuvia & rdquo;.

kyselyn tulokset äänestyksen kansanäänestyksen tasaväkisiä, ja äänestää Britannian irtautuminen eurosta ei vaikuta määrä yleiseurooppalaisen tutkimuslaitoksessa, koska EU ei valvo niitä.
Näitä laitteita ovat Geneve, Sveitsi CERN hiukkasfysiikan laboratorio, jonka pääkonttori sijaitsee Pariisissa, Ranskassa ja on teknologiakeskuksen Kalam ESA, Garching, Saksa, Euroopan eteläinen observatorio, ja on bioinformatiikan tutkimuksen Cambridge
Euroopan molekyylibiologian laboratorion kanssa.

fuusio kenttä ei ole sama.
EU ydinjätteen energiaosaston & ndash; & ndash; Euroopan atomienergiayhteisö ryhmänä kansallisten laboratorioiden ja yliopiston tutkimusryhmä, joka koostuu ns & ldquo; Euroopan fuusio unionissa & rdquo; maksaa voidakseen suorittaa fuusiotutkimuksen.
Niistä eniten tavoitteena on tarjota tukea ITER.
Konsortio saa € 424 miljoonaa rahoitusta 2014 ja 2018 tekemään työtä.
Muita 283 miljoonaa euroa jaetaan Kalamin keskus, pyöritti JET ja ITER liittyvää tutkimusta suoritetaan.

British vetäytyä Euroopassa lopettaa nämä testit.
& Ldquo; meillä ei ole riittävää valmistelua ITERin toimintaa tehty.
& Rdquo; JET julkisuutta osasto Lorne Horton edustettuina.
& Ldquo; Euroopan fuusio unionissa & rdquo; Leader Tony Donn & eacute; sanoi: & ldquo; Tieteellisestä näkökulmasta toivon, että se ei tapahdu.
& Rdquo; hän uskoo, että päättymisen jälkeen äänestäminen, jättääkö EU, Yhdistynyt kuningaskunta jatkaa hallita laitetta, ainakin loppuun 2018 olemassa olevia sopimuksia.
Kuitenkin sen jälkeen voi tapahtua mitä tahansa & ldquo; & rdquo;. Todella arvaamaton