Exploration käyntejä kuun aurinkokunnan paljastetaan enemmän salaisuuksia

figure Earth – Moon järjestelmä, uusin tutkimus osoittaa, että kuututkimukseen edustustoissa tuetaan paljasti historiallisia muutoksia aurinkokunnan tai löydä merkitystä maapallon ja viereisen supernova antiikin massa sukupuuttoon tapahtumia.

Mukaan Science News Web-sivusto raportoi, että tällä hetkellä, Euroopan avaruusjärjestön tutkijat ovat ehdottaneet paluuta kuun tutkia, pysyvä kuun pohjan tulevalle koko pinta geologinen tutkimus perusta.
Professori, Birkbeck College, University of London Ian Astrobiologian – Crawford (Ian Crawford) uskovat kuun kerätä tietoja kirjoittaa uudelleen ymmärrystämme aurinkokunnan hopea brand Cigars River Run vielä syvemmälle tarttua viereisen supernova
Maan vanha massa sukupuuttoon tapahtuma korrelaatio.

muodostamisesta lähtien Moon, aurinkokunnan ympärillä Linnunrata on ajettu 20 kertaa, läpi erilaisia ​​kompleksiavaruudessa ympäristössä, mukaan lukien seuraavat: läsnä ollessa supernova tähti muodostava alue, tutkijat uskovat teoriaa aurinkokunnan Linnunradan matka merkittävä vaikutus maapallon.

Professori Crawford sanoi: & ldquo; Tämä on pitkäaikainen tutkimus kiistanalaisia ​​aiheita, jotka voisivat auttaa tutkia merkitystä massa sukupuuttoon ja supernovina ja muita tähtitieteellisiä tapahtumia.
& Rdquo; osittain siksi aiheuttamien vahinkojen tähtienvälinen kosmiset säteet pinnalla ainesta tai epätavallinen supernova suoraan tiedonkeruun isotooppeja jo niukkoja II & V.
Samalla, Maan ilmakehään ja magneettikenttä estää muutosta geologinen muutos kirjaa, ja estää kosmisten säteiden ulotu lattialle.
Niinpä tutkijat ovat kääntäneet huomion antiikin auringon pinnalla kiviä, kuten: kuun pinnalla kiviä.

vain kuu kivilajinäytteet voidaan kerätä samanaikaisesti on aika leima supernova ihanteellinen ympäristö, koska pinta kuun matalataajuista mutta jatkoi näkyvän meteoriitin törmäävän suihkun muuttavat pintaa tai geologinen aktiivisuus muodostuminen paikallisen laava, Pyroklastinen virrat.
Lisäksi meidän on pinnan kuun on noin aine, tänä vuonna tutkijat havaitsivat, että kyseessä on erittäin tulivuoren ejecta annetun Apollo kuun näytteissä, mikä viittaa siihen, että kuu ilmestyi viime miljoonan vuoden geologista toimintaa laajemmalle tapahtuma.
KKare cigarettes

Tutkimuksen suoritti University of Munich, Saksa, Gunther – 科尔彻奈克 (Gunther Korschinek) Dr. vastuussa, he etsivät supernova räjähdykset -60 isotoopin rautaa, tämä isotooppia tuotetaan myös kosmisten säteiden pommittavat nikkelipintaa
.
Tulokset osoittivat, että Apollo kivilajinäytteet -60 isotoopin rautapitoisuus on yli 10 kertaa nikkelipintaa tämä ero merkitsee sitä, että Viime aikoina sen lähialueiden avaruuden supernova räjähdys.

科尔彻奈克 huomautti, että tehokasta aikaa geologisten tiedemiehet Act Crawford oli kiinnostunut.
Mutta hän korosti, että oikeuksien kuun näytteet on suuri haaste, on olemassa paljon näitä outoja isotooppien näyte, sen puoliintumisaika on pidempi, riittävä sitomaan muita elementtejä miljoonien vuosien.