Falcon 9 raketti Räjähdys syyt

iltana 1. syyskuuta Space Exploration Technologies (SpaceX) Falcon 9 raketti kuljettaa staattinen syttymiskokeessa räjähdys, poltettiin raketti suuruudeltaan israelilainen tietoliikennesatelliitti Amos-6.
Onneksi ei ollut kuolonuhreja onnettomuudessa.

SpaceX yhtiö sanoi tiedotteessaan tapahtuman jälkeen, standardeilla toimenpiteillä täytettäessä rakettimoottorit ylemmän vaiheen nestemäisen hapen säiliö on epänormaalia ja aiheuttaa onnettomuuden.
Aerospace asiantuntijat, ”International Space” -lehden toimituspäällikkö Pang Zhihao analyytikot uskovat, että syy räjähdys voisi olla täyttö prosessi johtuen tekijöistä, kuten staattisen sähkön kipinöitä, tai liiallinen ponneaine täyte.
& Ldquo; Mielestäni on virhe aiheutti.
& Rdquo; hän sanoi.

& ldquo; nestemäisen hapen säiliö räjähdyksen asentoon.
& Rdquo; ilmailu- asiantuntijoita, Kiina Aerospace Science and Industry kaksi kotia kaksi kaveri Yang Yuguang sanoi, että vaikka alhainen lämpötila nestemäisen hapen, mutta erittäin vaarallinen, pieninkin virhe voi johtaa onnettomuuksiin.
Esimerkiksi tavallinen palavat materiaalit palavat hitaasti, jos roiskua nestemäistä happea ja sitten poltettu, tuottaa voimakkaan räjähdyksen.

Yang Yuguang, sanoi Yhdysvaltain Apollo-ohjelman katastrofaalinen onnettomuuksia kahdesti, kerran Apollo 1 avaruusalus aikana tietopuolisen, matkustamon happi tuottaa voimakas polttaa, astronautit kuoli, toinen on Apollo 13 avaruusalus
hapen säiliö räjähdys aiheuttamat sekoittaen tapahtui koko operaation epäonnistui.
& Ldquo, korkea puhtaus happi ja nestemäistä happea erittäin vaarallinen.
& Rdquo; hän sanoi, & ldquo; Jos sinulla on ongelmia täytön nestemäisen hapen tai nestemäinen happi säiliö harjoittamiseen toimintaan, todennäköisesti aiheuttaa räjähdyksen.
& Rdquo;

kun Yang Yuguang sanoi räjähdys voi olla toinen kaksivaiheinen raketti tai satelliitin moottoria sytytyshäiri- öitä tapahtuu.
& Ldquo; raketti ohjausjärjestelmä on hyvin monimutkainen, pienet tekijät voivat aiheuttaa hengenvaarallisen toimintahäiriöitä.
& Rdquo; hän sanoi, että entisen Neuvostoliiton oli ollut tällainen tragedia: käyttövirheistä, kaksi rakettien laukaisualusta lyijyä sytytys, räjähdys raketti aiheuttaen kohtaus satoja ihmisiä kuoli.

raketti monimutkainen rakenne, mutta ei voi sulkea pois muita syitä räjähdyksen.
Pang Zhihao sanoi, tällainen laite epäonnistuminen johtuu ylikuumenemisesta, kuten Euroopan Ariane raketti mutta oli lisämateriaalia vasemmalle nuoli kehon räjähdys, on mahdollista.

tämä tapaus KKare cigarettes se aiheutti paljon ihmisiä staattinen ampumisen testi SpaceX huomion.
Yang Yuguang sanoi, että tämä on yritys & ldquo; & rdquo;. Ainutkertaista osaamista
Hakijan tiedon mukaan muissa maissa ja yhtiön tärkein kantoraketilla ei ole tällaista käytäntöä.

staattinen sytytys Testilaitteiston raketti & ldquo; lukko & rdquo; on laukaisualustana lapselle dieselmoottori testata luotettavuutta.
Yang Yuguang sanoi, että hyöty tämän testimenetelmän on lähempänä todellista tilaa lennon, moottori voidaan määrittää.

kun Yang Yuguang sanoi, että monimutkaisempaa raketti koelento prosessi korkeammat kustannukset.
SpaceX yhtiö käynnistää pikakuvake suoraan raketti koottu, sijoittaminen nokkakartio kulumista, kuljetetaan laukaisualustan testi, merkittäviä kustannussäästöjä.
Kuitenkin laukaisualusta itsessään on suuri riski syttymisen toimia, jos vain löytää riittävästi moottorin työntövoiman, moottori voidaan sammuttaa ajoissa, mutta räjähdys tapahtui, satelliitin ja raketti on kaikki palava, enemmän haittaa kuin hyötyä.
& Cheap Savukkeet Outlet ldquo; korkea luotettavuus ja alhaiset kustannukset on ristiriita, SpaceX yhtiö ilmeisesti mieluummin yksinkertaistaa prosesseja, vähentää kustannuksia, mutta tällä kertaa ne maksanut kovan hinnan.
& Rdquo; hän sanoi.

onnettomuuden jälkeen, Facebook perustaja ja toimitusjohtaja Zuckerberg sanoi & ldquo; äärimmäisen pettynyt & rdquo;.
& Ldquo; haudattu & rdquo; & ldquo; Falcon 9 & rdquo; Amos-6 televiestintäsatelliitti arvoltaan $ 200 miljoonaa tästä tulee Facebook aikojen ensimmäiset Internet-palvelun satelliitti, Zuckerberg & ldq Cigar Storehouse uo; anna koko ihmiskunnan
Internet & rdquo; alkoi kunnianhimoisia suunnitelmia.
Nykyään suunnitelma jouduttiin siirtämään.

pettynyt paitsi Zuckerberg.
Viikko sitten, Kiina Xinwei Group päättänyt hankkia emoyhtiö Amos-6 satelliitti & ndash; & ndash; israelilainen satelliitti yritys (SCC), mutta on yksi edellytys on hyväksyttävä Amos-6 satelliitin kiertoradalle.
Onnettomuuden hankinta on paljon vaikutusta on epävarma, mutta SCC: n arvostus epäilemättä vähentynyt dramaattisesti.

sijaan SpaceX yhtiö itse vaikuttaa epäilemättä suurempi.
Pang Zhihao sanoi, kun & ldquo; Falcon 9 & rdquo; moni oli epäonnistunut elpymistä, mutta ei vaikuta käynnistää.
Ja tämä vika on erittäin tappava, se vähentää tuntuvasti yhtiön mainetta.

Viime 28. kesäkuuta a & ldquo; Falcon 9 & rdquo; Koska heliumpullojen teräsrunko viat 139 sekunnin laukaisun jälkeen räjähdyksen hajosi, jolloin katkaistiin kaikki yhtiön SpaceX käynnistää tehtäviä seuraavien kuuden kuukauden aikana.
Jotkut asiantuntijat ennustavat, että yhtiön käynnistää pysähtyminen onnettomuuden aikaan on enemmän kuin viime vuonna.

Muutama päivä sitten, SpaceX juuri suunnitellusti neljännen neljänneksen tänä vuonna toi ensimmäisen & ldquo; Käytetyt & rdquo; & ldquo; Falcon 9 & rdquo; todetut rohkeutta ensimmäiseen & ldquo; syödä rapuja & rdquo; asiakkaat haluavat Luxemburg kansainväliset
satelliittioperaattorit satojen miljoonien dollareiden SES-10 otetaan geosynkronisella radalla.
Nyt ohjelma voi viivästyä tai jopa poistaa.

SpaceX yhtiö viime vuonna ja NASA (NASA) solminut sopimuksen miehitetty avaruuslento, suunnitteilla 2017 Yhdysvaltain miehitetyn Dragon avaruusaluksen lähetetään kansainväliselle avaruusasemalle astronautit.
Pang Zhihao uskoo, että sopimus on vaikea tulla toteutumaan, ajoitettuja tehtäviä voi käynnistää Boeing on & ldquo; tähtienvälinen Bus & rdquo; loppuun.
Hän sanoi myös, SpaceX olisi ollut 17 tänä vuonna, yhtiö aikoo käynnistää, mutta onnettomuus, ja loput yhdeksän on epäilemättä teloitus.
Jopa myöhemmin Falcon Heavy raketti-ohjelma vaikuttaa.

Vankkumattomana yhtiön SpaceX, NASA lausunto: & ldquo; liikekumppaneita edelleen luottavainen.
& Rdquo; vaan Pang Zhihao sanoi, koska liian paljon painoa edullisia, & ldquo; Falcon 9 & rdquo; luotettavuus on kyseenalaistettu.
& Ldquo; sen monet osat on valmistettu korkean luotettavuuden teollisuus-luokan sijaan ilmailu- luokan tuotteita, myös puhua edullisia testauslaitteet ja sitten etsiä korkea luotettavuus, vaikka raketti käynnistää, kutsutaan myös & lsquo, aika on lyhyt, vähemmän työnantajan & rsquo;
alentaa kustannuksia.
& Rdquo; hän toivoi tämän harjoituksen voi edistää kaupallista tilaa välillä kustannukset ja luotettavuus löytää parempi tasapaino.