Fear aiheuttama avaruussäteilystä astronautit Marsiin dementia

Xinhua News Agency, Washington 10. lokakuuta – Astronautit tekevät työtä paljon ihmisiä kateudesta.
Mutta Yhdysvaltain tutkijat 10. kirjoitti British lehden ”Science Report”, kosminen säteily voi olla Mars astronautit suorittaa aivoihin aiheuttaen pitkäaikaista vahinkoa, vakavissa tapauksissa voi jopa dementia ongelmia.

rahoittama NASA, University of California, Irvine Charles & middot; Li Molin joukkue tutkittu vaikutuksia kosmisen säteilyn ihmisen aivoissa.
He tekevät useita hiiret saivat runsaasti energiaa varattu hiukkanen säteilyä NASA Space Säteilylaboratorio.
Tutkijat käyttivät täysin ionisoidun happi ja titaani-ioneja, mikä pitkällä aikavälillä astronautit avaruudessa matka on hyvin samankaltainen kuin skenaario kosmisen säteilyn.

Kuusi kuukautta myöhemmin, tutkijat löysivät nämä hiiret silti merkittävä aivotulehdusta ja hermosolujen vaurioita.
Related kuvantamisen näyttö, hiiri tuojahaarakkeet neuroneihin vähenee, mikä häiritsi signaalin lähetyksen välillä neuronien, mikä johtaa aivojen toimintahäiriö verkkoon, tämä aste vahinko voi johtaa ihmisen oppimisen ja muistin testin suoritustaso huonompi.
Limo Li sanoi, että samanlaisia ​​kognitiivinen heikentyminen ja korkea-annos sädehoitoa potilaiden aivojen syöpä on yleinen.

Tutkimuksessa todettiin myös, että kosminen säteily saattaa vaikuttaa & ldquo; pelko laantunut & rdquo; reaktio, joka johtaa astronautit Mars matkan ovat ahdistuneita.
Pelko Extinction viittaa estää aivojen oli kokenut epämiellyttäviä tuntemuksia, kuten ihmiset, jotka ovat oli vähällä hukkua jälkeen tällainen reaktio ei pelkää vettä.

& ldquo; Tämä edellyttää käytettävissä Marsiin 2023 astronautti ei ole hyvä uutinen, & rdquo; Li Molin sanoi, & ldquo; tilaa ympäristön astronauttien on tietty vamma, voi aiheuttaa useita mahdollisia neurologisia komplikaatioita,
kuin erilaisia ​​huono suorituskyky, muistinmenetys, ahdistuneisuus, masennus ja päätöksentekokyky muuttuu huonoksi.
Näitä ongelmia esiintyy todellinen avaruuslentojen, ja se voi kestää kauan päättymisen jälkeen matkan, monet negatiiviset tulokset voi kestää koko loppuelämän.
& Rdquo;

tutkijat etsivät ratkaisuja, jotka liittyvät kosmisen säteilyn, esimerkiksi avaruusalus levossa tai makuutila voi suojan parantamiseksi, tietenkin, tämä ei anna astronautit kokonaan välttämiseksi.
Li Molin joukkue tutkii myös ehkäiseviä ohjelmia, kuten vähentämällä lääkitystä kosmisen säteilyn.

SwRI tutkijat vuonna 2013 raportoitu, että edestakainen Mars virralla tason teknologian, vaikka läsnä avaruusalusten ja suojavaatteita säteilysuojuksen ympäristöön, ihmisten kärsinyt säteilyn tasot vastaavat per viisikymmentä-kuusipäivää
läpikäyvät koko kehon TT, paljon enemmän kuin normaali taso.