Galaxy tai quasar räjähdys selittää mysteeri katoaminen puuttuvan massan

joka kuvaa taiteilijan +600.000.000vuosi sitten, kvasaarit räjähdys galaktinen keskus, Galaktinen keskialueen jälkeen ohut oranssi kvasaari muodostuu räjähdys kaasun vapaan & ldquo; kupla & rdquo;.

Mukaan Yhdysvaltain valtion II & V biotieteiden Web-sivusto raportoi, että keskellä galaksin on lepotilassa supermassiiviset mustia aukkoja, mutta uusin tutkimus osoittaa, että Galaktinen ydin ei ole aina hiljainen lepotilassa cigarettes store tilassa.
Keskus on ollut erittäin aktiivinen galaksin, kvasaarit mustia aukkoja ultra energiahuolto energian keskus galaksin, Linnunradan musta aukko mutta kuusi miljoonaa vuotta sitten, siirtyminen lepotilaan jälkeen kvasaari räjähdyksen paineaalto toistaiseksi voidaan edelleen havaita quasar räjähdys.

Harvard – Smithsonian Center for Astrophysics (CFA) tutkijat analysointiin räjähdys todisteita, jotkut galaksin etsivät salaperäinen katoaminen materiaalin universumin.
Galaxy massa on noin 1-2000 miljardia kertaa Auringon, suurin osa sen massasta on pimeä aine, vaikka jäljellä oleva materiaali sisältää normaali aine & ndash; & ndash; kaasu, pöly ja tähdet, mutta toistaiseksi kaikki galaksin tähtitieteilijät yhteen kaikki näkyvän aineen,
aurinko on vielä vastaa 850-2350 miljardia kertaa massa katoaa.

johtaja tutkimusraportteja, CFA tutkimusavustaja Fabrizio – Nika Stowe (Fabrizio Nicastro) että galaksi katoaa KKare cigarettes laatu kätkee jossa analysoidaan Euroopan avaruusjärjestön XMM- Newton X-ray ilmaisin?
havainnot arkistoista ja löysi puuttuvan massan Linnunradan on tunkeutuminen kaasumainen pölypilven, sen lämpötila nousee miljoonia astetta, nämä pilvet pölyä imevät kaukainen tausta lähteitä röntgenkuvat.

käyttäen röntgen- absorption mittauksia ja laskennallisia malleja, tutkijat pystyivät laskemaan kuinka paljon on normaali asia, ja miten ne ovat jakautuneet, mutta ne todettiin, että nämä havainnot voi selittää tasaisen jakautumisen kaasun.
He havaitsivat, että Galaktinen keskeltä ulospäin kaasu räjähdys aiheutti puhkeaminen kvasaareista, tämä havainto viittaa siihen, että räjähdys tapahtui +600.000.000vuosi sitten, ja räjähdyksen paineaalto ei muodosta kaasua & ldquo; & rdquo;, vaahto ei kaasua, pölyä ja tähtiä,
galaktinen ydin muuttuu passiiviseksi.

Se vie paljon energiaa muodosti & ldquo; & rdquo;, vaahto tutkijat uskovat, on todennäköisesti peräisin energiahuolto kaasun musta aukko.
Tässä & ldquo; Feeding Frenzy & rdquo; peliin, jotkut kaasua niellään ylittämään musta aukko, kun taas muut kaasut imeytyvät paikkoja 320 km tunnissa.

kosminen väliä kohti musta aukko, kun kertynyt uusia tähtiä.
Tutkijat havaitsivat, että kuusi miljoonaa vuotta sitten, tähdet lähellä Galaktinen keskus koostuu näiden kaasumaisia ​​aineita.
Tällä hetkellä tämä uusin tutkimusraportti julkaistiin 29 elokuu kysymys ”Astrophysical Journal.”

tutkimuksen tekijöistä, CFA tutkija Martin – Elvis (Martin Elvis) sanoi: & ldquo; Tämä tutkimus osoittaa, että kaasumaisen pilven laatu vastaa 130 miljardia kertaa auringon, joka auttaa selittämään puuttuvan massan Galaxy,
niillä on korkea lämpötila, on vaikea havaita.
Vaikka tämä toteamus ei kuitenkaan täysin selitä mysteeri katoaminen galaksin massa, mutta se auttaa tutkijoita ymmärtämään paremmin koostumus ja kehitys Linnunradan.
& Rdquo;