GE asentaa 80 langatonta anturia aktiivinen tulivuori Nicaraguassa

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, että entistä kehittynyttä tekniikkaa tänään voimme nauttia melkein WiFi-verkkoon mistä kulmasta hyvänsä jopa New Yorkissa ei ole poikkeus vuosisatoja metro.
Kuitenkin Yhdysvaltain General Electric äskettäin alkoi soittaa tulivuori näyttää mieleen.
Tietenkin yhtiö ei halua antaa turisteja vierailemaan tulivuoren tuolloin helpompi ladata Instagram kuvia, mutta pystyä paremmin kerätä tietoja ennustaa tulivuorenpurkaukset aikaa.

kertoi, että General Electric on sama tunnettu seikkailija Sam – ja Nicaraguan hallitusta testata Mann (Sam Cossman), ja asentaa 80 langattomat anturit maassa, jossa aktiivinen tulivuori.
Lähteet sanoi, nykyinen GE on valittu Masaya (Masaya) laajentaa projektia, Masaya on kaupunki sijaitsee 20 km etelään Managua, Nicaragua kaldera.

tässä projektissa, testaa Tasman rappelling 1200 jalkaa (noin 365 metriä) osaksi tulivuoren sisä- ja laajentaa WiFi-yhteys testi.
Sitten hän täydentää asennus 80 anturit seuraavien kahden tai kolmen viikon aikana, nämä anturit on vastuussa keräämisestä Masaya lämpötila, ilmanpaine, painovoima, ja erilaiset kaasu ja muut reaaliaikaista tietoa omistukseen.

Sitten kerätyt tiedot on avoimen lähdekoodin tietokanta nimeltään Predix lähetetään verkon yli, ja Predix omistus puoli on General Electric.
Kun tiedot on ladattu onnistuneesti, kaikki kiinnostuneet käyttäjät voivat käyttää tätä tietokantaa ja lisätietoja Masaya suorituskykyä tottumukset.
GE myös kautta käyttäjäystävällinen käyttöliittymä sivuston yksinkertaistaa näitä tietoja, joiden avulla tavalliset käyttäjät voivat helpommin ymmärtää tietoa.

& ldquo; Tavoitteenamme on yksinkertaisesti asentamalla nämä anturit, ja luoda maailman aktiivisin tulivuori varhaisvaroitusjärjestelmä, niin tämä myös muille valmis kohtaamaan vaaran tulivuorenpurkaus yhteisöt.
& Rdquo; testi Mann sanoi.

Tämän saavuttamiseksi hyvin vaikea tehtävä, Klinsmann kuluu erityinen testi, joka kestää 1000 celsiusta haalarit.

& ldquo; (käyttää sitä) näytän uuniperuna tulessa.
& Rdquo; testi Klinsmann vitsaili.

ulkopuolella analyytikot uskovat, että suurin haaste hankkeen on, miten varmistaa, että anturi verkon signaali voi jatkaa äärimmäisissä olosuhteissa niin high-end.