Geneettinen analyysi paljastaa vanha kissa maahanmuuttohistorian

Ensimmäinen laajamittainen tutkimus antiikin kissa

DNA (DNA) osoitti, että ennen kissa hallitsevat Internet kulttuuri tuhansia vuosia, eläimet olisi ollut varhaisen maanviljelijät, ja jopa antiikin Mariner Ancient Vikings kaikkialla Euroopassa
mantereella ja Afrikassa.

Tutkimuksessa yli 200 kissaa, jotka elivät 15000 vuotta sitten genomiin 18. vuosisadan välillä sekvensoitiin.
Tutkijat pidetyssä kokouksessa 15. syyskuuta ilmoitti tämän tutkimuksen tulokset.

muinaisegyptiläiseen kissa muumio Lähde: Natural History Museum, ennen Lontoon / Science Photo Library

tutkijat tietävät hyvin vähän kesyttäminen kissa, ja onko se kotieläin kotikissa (Felissilvestris) (toisin sanoen niiden käyttäytyminen ja
anatomiset ominaisuudet eroavat merkittävästi luonnonvaraisten sukulaisten) on ollut kiistaa.

Paris Jacques Monod Institute evoluution geneetikko Eva-MariaGeigl edustettuina: & ldquo; emme tiedä historiaa antiikin kissa.
Emme tiedä niiden alkuperää.
Emme tiedä, miten ne leviävät tapahtuu.
& Rdquo; International Workshop on hänen kollegansa Claudio Ottoni ja Thierry Grange Oxford, Iso-Britannia, piti seitsemäs biomolekyylitason arkeologia julkaisi tämän tutkimuksen tulokset.
Ennen

tutkijat ovat päivätty 9500 vuotta sitten, Kypros hautoja myös löydetty jäänteitä kissa.
Tämä tarkoittaa, että sopiva suhde ihmisen ja kissojen välillä maatalouden sivilisaation voidaan jäljittää ainakin kynnyksellä & ndash; & ndash; alkoi noin 12000 vuotta sitten hedelmällisen Bay läheisyydessä.
Muinaiset egyptiläiset noin 6000 vuotta sitten, luultavasti kesyjä ilveksiä, myöhemmin dynastia muinaisen Egyptin, kissat tehtiin tuhansia muumioita.
Muinaisessa kissa genetiikka Tutkimukseen osallistui mitokondrio-DNA ennen harvoista, on ollut keskitytään kolmeen muinaisegyptiläiseen kissa muumio.

Geigl joukkue perusteella tutkimusten, mutta mittakaava on paljon suurempi.
Tutkijat Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa, yli 30 arkeologisista kohteista löydetty jäänteitä 209 kissojen mitokondriaalisen DNA analyysi.
Näyte aika voi olla kivikaudelta (ennen syntymistä maatalouden aikakauden, kun ihmiset lähinnä kerätä metsästykseen selviytymisen tilassa), kunnes 18-luvulla.

tutkijat huomasivat, että kokonaismäärä kissa näyttää oli kaksi isoa kasvua.
Lähi-idän Wildcats ottaa erityinen mitokondrioiden suvusta aikaisin maatalousyhteiskunta siirtoon itäisen Välimeren ja laajentaa.

Geigl spekuloida, että nämä varhaiset maatalousyhteisö noin elintarvikevarastoja houkutteli jyrsijöitä, mikä puolestaan ​​herätti Wildcats.
Nähtyään hyötyä näistä ilves toi noin jälkeen ihmisillä voi alkaa kokeilla näitä kesyjä kissoja.

muutamaa vuotta myöhemmin, jälkeläiset Egyptissä kissat alkoi levitä nopeasti Euraasiassa ja Afrikassa.
Lopussa 4. vuosisadalta eKr 4. vuosisadalla egyptiläinen kissa muumio hyvin yleinen mitokondrion linjaa, se on myös läsnä suunnilleen samana ajanjaksona elämässä kissa, Bulgaria, Turkki ja Saharan eteläpuolisen Afrikan.

Geigl sanoi merenkulkijoiden voidaan käyttää ohjaamaan jyrsijöitä, kissoja ja ndash; & ndash; hänen tutkimusryhmä havaitsi, että kuljettavat tämä DNA periytyy äidin sukua Pohjois-Saksassa Viking rauniot 8. vuosisadalla 11-luvulla välillä
kissa pysyy.

Massachusetts Populaatiogenetiikka Harvard Medical School Bostonissa Pontus Skoglund huomioon tässä tutkimuksessa & ldquo; On olemassa monia mielenkiintoisia havaintoja & rdquo;.
Hän sanoi: & ldquo; en edes tiedä olemassa & lsquo; pirate & rsquo; kissa.
& Rdquo; Skoglund myös Geigl joukkue voi virrata mitokondrio-DNA tunnistaa väestön todella vaikuttunut.
Kuitenkin Skoglund uskovat, että tuman DNA voi ratkaista kissan kesyttäminen ja leviämistä syntyperää kysymyksiä, kuten niiden suhdetta Wildcats.

Geigl joukkue analysoidaan myös tiedetään vaikuttavan raidallinen blotched & ldquo; turkki & rdquo; ydinvoiman DNA-sekvenssi, tämä mutaatio havaittiin näy ennen keskiajalla.
Hän toivoi, että kissa voidaan mitata enemmän antiikin tuman DNA.
Mutta rahoitus nykyaikaisen kissan genomitutkimuksen tarjoaa puuttuu, ja tämä on yksi syy, miksi heidän koira tutkimus on paljon jäljessä.
Sen sijaan, että tutkitaan koiran kesyttäminen joukkue Oxfordin ilmoitettiin valmisteltaessa sekvensointi tutkimuksissa yli 1000 antiikin koira ja susi tuman DNA.

joku huomautti, että verrattuna kissojen ja koirien on suositumpi tutkijoiden, Geigl edustaa: & ldquo; voimme tehdä sen.
Meidän täytyy vain rahaa.
& Rdquo;

kissat kuuluvat kissat, erottaminen kissat, villikissoja, on maailman laajempaa perheen lemmikki.
Kotikissa esivanhemmat oletettavasti peräisin muinaisesta Egyptin autiomaassa kissa, Persian Persian.
Yleinen Oxytropis pyöreä, lyhyt kasvojen, sormet forelimbs, takajalat neljä varpaat, varvas teräviä, kaareva kynnet, sisäänvedettävä kynnet.
Nocturnal.
Tapa väijyttämään metsästys muiden eläinten, useimmat niistä voi kiivetä puuhun.
Kissan varvas tyynyt pohjassa rasva, jotta ei tehdä melua kävellessä, älä stampede metsästyksessä hiirillä.
Kun matkustaa supistui tilassa tassut, kynnet ovat tylppä estämiseksi, rotan ja kiipeily on ojennettu.