”Giant” dinosaurus pitkä Shashi: pituus verrattavissa Boeing ilma vain kasvissyöjä

Dinosaurukset ovat pitkään olleet sukupuuttoon, mutta nämä kun hallitsee maapallon hirviö on aina ollut tavoitteena tutkijat voivat selvittää. Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, tutkimus julkaistiin 8. virallisesti muutama vuosi sitten Argentiinassa todettiin, että niin sanottu ”kaikkein dinosaurus” dinosaurus luokka nimetty muinaisen biologian kirjoittaa uuden sivun.

tutkimus julkaistiin Royal Societyn raportin nimeltä Dinosaurs nimellä ”Patagotitanmayorum”, fossiiliset tämän jättiläinen dinosaurus varten ensimmäisen kerran vuonna Patagonia 2012 Unearthed, tutkijat ovat keränneet dinosaurukset yli 200 kappaletta luun fossiileja, ja vähitellen hahmoteltu sen ulkonäköä.

Patagonia Titan Pitkä ruumiin pituus on 37 metriä, tämä pituus ja Boeing 737 lentokoneen melko. Patagonia Titan Long jalat lapa on lähes 6 metriä pitkä, ja sen tiedetään olevan suurin dinosaurus ja on pitkä kaula.

Tämä dinosaurus Titan lohikäärme ( titanosauria) perhe, vain reisiluun pituus on yli 2 metriä. Se syntyi +100.000.000vuosi sitten, että kasvissyöjä dinosaurukset, asiantuntijat aluksi arveltu, että lohikäärme edelleen kasvamaan pitempi, on helpottaa syöminen pitkiä tehtaan runsaasti puita. DiegoPol, paleontologi mukana tutkimuksessa, sanoo, että vaikka arvostetun Tyrannosaurus, seisoo vieressä Patagonia Titan, on kuin ”kääpiö” While American Museum of Natural History tällä hetkellä näyttämän kopio lohikäärme luuranko mallia, koska sen elin ”liian korkea”, museon piti dinosaurus pää pois museon käytävällä.