Glaukooma solujensiirto

Yksi tutkimus ehdotti tapa vähentää silmänpaineen ja glaukooman estää hermosolukadosta hiirillä korvaushoito voi olla mahdollista säästää potilaan näkemys.
Glaukooma on maailman peruuttamaton näön menetys ja sokeus on yleisin syy.
Näön menetys mukaan gangliosolu takia kohonneen silmänpaineen aiheuttama kuolema, ja silmänpainetta trabekkelikudokseen (TM) solujen sääntelyä.
Markus Kühn ja työtovereiden totesi, että kantasolut siirtämistä trabekkelikudokseen (TM) solut, voi alentaa silmänpainetta ja estää glaukoomaa gangliosolu hiiristä kuolivat cigarettes Sale kuolema.
Laatijat ihosolut hiirillä geneettisesti ohjelmoida heitä indusoi pluripotenttien kantasolujen (iP UNM Clothing SCS), joka sitten muunnetaan trabekkelikudokseen (TM) soluja.
Sen jälkeen, laatijat iPSC-TM-soluja kontrollina tai yhtä suuri tilavuus fysiologista suolaliuosta injektoitiin silmiin hiirillä, nämä hiiret on geneettinen mutaatio, joka voi johtaa ihmisen glaukooma.
Ja suolaliuos eri solutyypin korvaushoitoa vähintään yhdeksän viikkoa silmänsisäisen Cigar Store kehittymisen estämiseksi verenpainetauti, ja tallentaa solujen lukumäärä ja gangliosolu trabekkelikudokseen (TM).
Lisätodisteita ehdottaa, että suorassa kosketuksessa iPSC-TM siirretyt solut voivat stimuloida trabekkelikudokseen silmän jo olemassa (TM) soluja.
Kirjoittajat ehdottavat, että estämällä silmänpainetta ja menetys hermosolujen korvaushoitoa voi olla mahdollista säästää näkökykyä glaukoomapotilaillaan ja lisätä elämänlaatua.