Guizhou Maotai kaupunki löysi varhain Jurassic suuria dinosaurus jalanjälkiä

Guiyang, August 16 (Xinhua Li Jingya) Maotai kaupunki, Renhuai City, Guizhoun maakunnassa löytyi laajamittaisen dinosauruksen jalanjäljet. Raporttien mukaan jalanjälkiä Kiinan Jurassic aikaisen suuren mittakaavan sauropod jalka jälkiä, ymmärtämään varhaisjurakausi varhainen dinosaurus eläimistön jakelua ja kehitystä suuri merkitys.

”Discovery tämän reitti on puhtaasti onnettomuus.” Asuntola petturi, joka toimi tunnistaminen työtä, kertoi toimittajille Kiinan yliopiston geotieteiden (Beijing ) apulaisprofessori Xing Lida. vuonna 2013, Maotai kaupunki, Chitui joen rakentamisen työpajan, jossa otetaan huomioon puolella rinteessä ei ole tarpeeksi vahva, niin rinne siivota, puhdistaa pohjaan puoli metriä löysi täydellisen kiven lentokone, kova pinta, monet kuoppia, on eri sävyjä sävyjä. kesällä 2017, työntekijöiden näki raportin dinosaurus jalanjäljet ​​Xishui County, Zunyi City, Guizhoun maakunnassa, ja Beli eved että kuoppa vuoren voisi olla tietty polku ja yhteystiedot asiantuntijat verrata tarvittavat tiedot.

Xing Lida sanoi, katso kuvat tarjotaan paikallisesti, hän uskoo, että nämä jalanjäljet ​​ovat tyypillisiä varhaisjurakausi sauropod dinosaurus, joka pysyy, alueellisia geologiset kartat osoittavat myös, että nämä jalanjäljet ​​vuodelta 170.000.000-+180.000.000vuosi sitten muodostumista. Niinpä hän otti yhteyttä Zigong dinosaurusmuseo ja muiden yksiköiden asiantuntijoita ja tutkijoita, joka koostuu retkikunta joukkue vierailla Guizhoun.

on selvää, että sauropod dinosaurukset ovat kuuluisia dinosaurusten oksat, jotka on todettu kaikissa maanosissa, myös Etelämantereella, jossa on pieni pää, pitkä kaula, pitkä häntä ja stout raajat. Luuston dinosaurukset nykyisin tunnetaan maalla siellä on ollut suurin eläimiä, kuten Lei Long, ranne lohikäärme, Liang Long ja niin edelleen.

tutkijat uskovat, että varhaisjurakausi dinosaurus footprint on erityisen harvinaista, kotimainen Jurassic varhaisen sauropod jalka reitti vain neljä, ei ole kovin ihanteellinen, on liikenneruuhka, vakava sää, harvinaisten ongelmien määrä ja Maotai kaupungin jalanjälki on uusi altistuminen pian säästää erittäin hyvä, määrä jopa 200, on erittäin tärkeä tieteellinen tutkimusarvo, osoittaa myös, että dinosauruskauden Maotai-alue on erittäin sopiva paikka dinosauruselämän kannalta.

Raporttien mukaan tällä hetkellä joukkue on saanut valmiiksi kaikkien dinosaurusten jalanjälkien ja valokuvauksen perustavanlaatuisen arvioinnin, erityinen tutkimustyö suoritetaan järjestäytyneesti ja ajallaan tutkijat paljastavat salaisen salasanan.