Hakkerit voivat rajapinta valvoa aivojen signaaleja aivojen ja tietokoneen

hakkerit voivat istuttaa kuvan sovellusohjelmiston avulla aivojen ja tietokoneen rajapinta tallentaa aivoihin vastauksia käyttäjiä, jonka avulla käyttäjä voi seurata aivosignaalien ja valvontaa.

aivojen ja tietokoneen rajapinta yleisesti käytetty lääketieteen alalla tai muilla aloilla, kuten pelejä, viihde, kauppoihin.

Pekingissä 5. elokuuta mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, University of Washington tutkijat ovat viime aikoina varoittaneet, että hakkerit voivat istuttaa kuvan sovellusohjelmiston avulla aivojen ja tietokoneen rajapinta tallentaa aivoihin vastauksia käyttäjiä, jonka avulla käyttäjä aivot
seuranta- ja ohjaussignaalit.

Washington yliopiston tutkijat paperitehdasprojekteihin ihmisille kuvattu yksityiskohtaisesti, miten käyttää hakkerointi ohjelmisto istutusta kuvia, miten käyttää aivojen ja tietokoneen rajapinta tallentaa käyttäjän aivot vastata tietoa tietoisuutta.
Vaikka jotkin näistä saattaa kuulostaa science fiction elokuva juonta, mutta tutkijat varoittavat, että tuntuu virtuaalinen uhka kasvaa, ja vähitellen kehittynyt virtuaalinen todellisuus.
Tutkijat jo lähetetty hallituksen vaatimusta ottaa käyttöön politiikan yksityisyyttä ja turvallisuutta, joiden tarkoituksena on estää hakkereita ja lukeminen ihmisen hermosoluja signaaleja.

aivojen ja tietokoneen rajapinta yleisesti käytetty lääketieteen alalla tai muilla aloilla, kuten pelejä, viihde, kauppoihin.
Huolimatta tästä tekniikka oli alunperin tarkoitus parantaa ja tehostaa kannattavuutta ja ihmisten elämänlaatua, mutta jos sitä käytetään väärin, kuten hakkerit, seuraukset ovat käsittämättömiä.
Niinpä tutkijat ovat voimakkaasti vaatineet pikaista käyttöönottoa alan politiikkaa, joka kieltää tämän teknologian haittaohjelmia seuranta ihmisen aivoissa signaaleja.
Electrical Engineer Howard – Zizek ilmaistuna, & ldquo; aikayksikön.
Jos emme voi heti laittaa politiikkaa tältä osin, että liian myöhään.
& Rdquo;

pelilaitteelle tai paineen säätimestä kattavat nämä elektrodit ovat todennäköisesti aivojen ja tietokoneen rajapinta.

Zizek ja Tamara – Bonassi työskennelleet hakkerointi teknologian tutkimuksen, niiden tutkimus liittyy myös aivojen ja tietokoneen rajapinta tekniikkaa.
Ne kerää käyttäjien yksityisiä tietoja upotettu videopeli läpi joitakin erityisiä signaali.
Esimerkiksi jotkut videopelit käyttäjät usein nähdä ruudulla yhtäkkiä hypätä pois joitakin tuttuja tavaramerkkejä ja muita kuvia, että ne heti katoavat.
Tämä ei ole ja pelaat peittelyä, mutta hakkerit käyttävät näitä kuvia tallentaa aivoihin tietoisen reaktion.
Nämä pelit laite paineen näytön tai korkki elektrodit ovat todennäköisesti aivojen ja tietokoneen rajapinta.
Tietenkin, hakkerit voivat kohdistaa ei rajoitu valintasi peliin.
Ne voivat ymmärtää poliittista kantaa tällä tavalla, uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen.
Kaikki tämä yhdessä päivässä on todennäköisesti käytetään loppuun vastustajat kohtalokas isku, niin että et joudu talletus, kärsi murskatappion.

Bonassi selitti, & ldquo; BCI ongelma on, että nykyään suurin osa laitteista käytämme, esimerkiksi sähköisen valvonnan sovellusohjelmat.
Tämä ohjelmisto ei vain voi saada hyödyllistä EEG tietoa, mutta aivot voivat saada kaikki tiedot.
Tämä tieto sisältää paljon yksityisyyttä.
& Rdquo; Zizek sanoi myös, että itse asiassa, ei ole ainoa hakkeri hyödyntää tätä teknologiaa, poliisi ja valtion virastot voivat myös saada tietoja tämän tekniikan, ne näyttävät olevan käytön & ldquo; & rdquo;. Kauko polygraph

hallinnassa hakkereita, BCI järjestelmä.
Itse asiassa, hakkerit eivät ole ainoa hyötyä tämän tekniikan, poliisi, valtion virastot ja muut tiedot voidaan saada myös tällä tekniikalla.
Ehkä me

päässä & ldquo; lukea ajatuksia & rdquo; on vielä kaukana, mutta Zizek ja Bonassi tutkimus osoittaa, että ymmärtämällä ihmisten mieltymyksistä tällä tavoin on vielä mahdollista.
Tutkijat selittivät, että & ldquo; tämä on todella neurotieteen.
Jos henkilö, joka on jonkinlainen stimulaation on vahva emotionaalinen reaktio, sitten taas kun hän näki keskimääräinen 300 millisekuntia stimulaation jälkeen, aivot merkkinä positiivisesta huippu tapahtuu.
& Rdquo; vaikka se ei kykene tunnistamaan tarkka henkilön mieliala kautta tietyn kuvan, mutta voi olla ruudulla strategisesti sijoittamalla eri kuvan, voit kaventaa syrjintää.
Tämä lähestymistapa on osoittautunut tarkkuus on enintään 72%: sta 84%.
Pitkään alas, hakkerit voivat olla hyvin selkeä käsitys ihmisen henkinen tila.

pitkään, aivojen ja tietokoneen rajapinta tekniikka on tärkeä osa peliä ohjelmiston.
Nyt tämä teknologia on käytetty paitsi pelinohjausjärjestelmän kahvaa voidaan käyttää seurantaan elintoimintoja ja terveyttä merkkejä.
Lisäksi mainostajat voivat myös käyttää tätä tekniikkaa kerätä käyttäjän tietoja, kuten ne voivat olla reaktio auton mainoksen tai pizza kuvan ymmärtää psykologiaa.
Vähittäiskauppiaille & ldquo; syötä & rdquo; asiakkaan aivot ei enää unta, he tietävät asiakkaan mieltymykset.

University of California, Oxfordin yliopisto ja Geneven yliopiston tutkijat ovat ehdottaneet ratkaisua, joka voi kaapata signaaleja ihmisaivojen arkaluonteisia tietoja, kuten salasanoja ja pankkitilin tiedot.
He käyttävät peliohjain simuloida osoittamaan, miten hakkerit helposti & ldquo; salakuuntelun & rdquo; ihmisten aivojen aaltoja, ja tämä peliohjain hinnoiteltu vain $ 299, voit ostaa vapautta.

Zizek ja Bonassi painopiste huolta ei ole tapa kerätä tietoja, mutta tämän merkitystä teknologian kannalta yksityisyyttä ja turvallisuutta.
He sanoivat, & ldquo; nykyinen liittovaltion laki ei sisällä säännöksiä suojata lääketieteellistä tietoa, mutta on vähän korrelaatiota kielto koskee BCI tietosuojan.
Tällaisia ​​uhkia yksityisyyttä ja turvallisuutta on jo olemassa ja kasvaa, tämä uhka on nähtävissä ihmisten oikeutta yksityisyyteen ja ihmisarvoon loukkauksista.
& Rdquo;

tutkijat uskovat, että on välttämätöntä keksiä tehokkaita ratkaisuja, joilla estetään yksityisyys ja turvallisuus tuomat BCI.
Zizek ja Bonassi ehdotettu hermo-signaalit voidaan suodattaa lukumäärää sovellusohjelmisto voi saada tiettyjä tietoja he tarvitsevat.
Vuonna 2014, paperilla, ja Bonassi Zizek on ehdottanut & ldquo; BCI anonyymisti & rdquo; teknologia, joka voi olla hermo signaali esikäsittely, leikata joitakin yksityisyyttä tietoja, ennen kuin voit tallentaa ja siirtää
.