Havaijinvaris erikoistunut työkaluja

tiedemiehet havaitsivat uhanalaisten havaijinvaris hyvä käyttää työkaluja, jotka keräävät hyönteinen saalista puutikun.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että varis pidettiin kuoleman symboli, mutta itse asiassa ne ovat yksi maapallon kaikkein älykkäitä eläimiä.
Tällä hetkellä, uusi tutkimus osoittaa, että huolimatta uhanalaisten havaijinvaris, mutta silti älykkäämpiä kuin muut lajit, ne ovat hyviä työkalulla, oksia ja kasveja pystyy ottamaan talteen hyönteisiä.
Koska

vuosikymmeniä, toinen varis lajin & ldquo; New Scotland Crow & rdquo; niin ymmällään tutkijat, heillä on ainutlaatuinen työkaluvihjeissä.
Tutkijat University of St. Andrews ja San Diego Zoo uusi UNM Clothing Skotlanti Crow kiinnostunut, kehittynyt joitain taitoja ne eroavat muista Crow lajeista.
Vaikka yli 40 erilaista luonnetta

varis lajeja, mutta useimmat lajit harvoin analysoitu.
Tutkimuksen johtaja, Christine – luuttu Zi (Christian Rutz) sanoi tohtori .: & ldquo; ymmärrystämme variksia ei riitä, ne ovat luultavasti enemmän työkaluvihjeissä.
& Rdquo; tutkijat totesi, että uusi Skotlannin varis on ainutlaatuinen nokka ennen

suora, suora nokka ja arvata, onko tämä rakenne käytetään pitämään työkalun, samanlainen toiminto ihmisen peukalon.
Luuttu Zi etsimään on suorassa nokka varis lajien huomasi pian ennen huonosti havaijinvaris.

mukana myöhään 20th Century väestön nousuun Hawaii, havaijinvaris sukupuuttoon luonnossa katosi, sitkeiden ponnistelujen tutkijoiden jäljellä luonnossa havaijinvaris menestyksellisesti vankeudessa, että San Diego Zoo on jalostus perusta.
cigarettes Shop tutkimuksen tekijöistä Bryce – Masuda (Bryce Masuda) sanoi: & ldquo; tänä vuonna alle yhteisiä ponnisteluja kumppaneita, olemme julkaisseet useita variksia vankeudessa Havaijilla Hawaii Island, toivoen palauttaa lukumäärän villin ympäristön.
Perustamme vankeudessa joskus nähdä niitä käyttää keppiä väline, mutta se ei ollut liian paljon hoitoa, tutkijat suostuneet yhteinen tutkimushanke seurata ja valvoa tämän lajin, miten käyttää työkaluja.
& Rdquo;

Masuda totesi, julkaisimme elossa 109 104 variksia testattiin ja havaittiin, että valtaosa havaijinvaris luonnostaan ​​osaa käyttää työkaluja.
Nykyinen vahvaa näyttöä siitä, että työkaluja on luonnollinen käyttäytymispiirteet lajin sijaan vankeudessa ajan & ldquo; & rdquo;. Quirks
He voivat käyttää oksat V alle vaikeammissa olosuhteissa II & onnistunut pyydystää hyönteisen saalista.

monella tavalla, ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin havaijinvaris varikset New Scotland, vaikka molemmat ovat samanlaisia, mutta ne ovat vain kaukaista sukua.
Luuttu Zi korosti, että he elävät viimeisen yhteisen esi +11.000.000vuosi sitten, voi sanoa varmuudella, niiden kyky käyttää työkaluja ovat erillisiä evoluution muodostumista.