Hawking: Space on vähintään ihmiskunnan tulevaisuudesta

Mukaan British ”Daily Mail” raportoi 27., British fyysikko Stephen & bull; Hawking varoitti maailmaa, mainittu ihmisen elämä on vastavuoroinen!

Hawking oli aiemmin varoittanut maailmaa, robotit todennäköisesti pyyhkiä ihmiskunnan, jättäen Maa on ainoa toivo.

myynti hiljattain uuden kirjan ”Kuinka tehdä avaruusalus”, mestari muistutti fysiikkaa, tai sodan ja sairauksien, planeettamme on tullut yhä vaarallinen.
British ”Guardian” poistamista useita katkelmia kirjan kirjoittanut Huo Jinzhuan postscript, joka kuvaa fyysikko näkemys tulevaisuuden avaruuslentojen:

& ldquo; uskon, että elämä maapallolla on vähitellen edessään katastrofi tuhoa
vaaraa äkillisen ydinsodan, luoden geneettisesti viruksia ja muita vaaroja tulee todennäköisesti tappaja.
& Rdquo;

& ldquo; Jos ihmiset eivät voi mennä avaruuteen, tulevaisuus on hoikka.
& Rdquo;

tammikuussa, Hawking vuonna BBC: n vuotuinen Rees kirjattu luentoja vastata yleisön kysymyksiin oli annettu samanlainen puheen, hän ohjasi kehittäminen tieteen ja teknologian on suurin uhka ihmiskunnalle.

Hawking muistutti myös, että tekoälyä (AI) johtaa ihmisen tuhoa.
& Ldquo; suurin menestys ihmiskunnan historiassa kuin keinotekoisten älykkyys, (mutta) valitettavasti ehkä lopullinen menestys.
& Rdquo; hän sanoi, kuten Siri, Googlen Nyt Cortana kämmentietokoneet tällainen kilpavarustelu on täysin tietotekniikkayritys.

& ldquo; Mutta emme pysäyttämiseksi teknologisen kehityksen, tai päinvastaiseksi, sen täytyy olla tietoisia vaaroista tuomat teknologian ja yrittää hallita sitä & rdquo; hän sanoi tiedotusvälineille siinä tapauksessa ennen luennon alkua.
Päästä eroon uhka, ihmisten täytyy tutkia muita planeettoja, Hawking ajatella, että tämä kestää vähintään sata vuotta.

Juuri tällä viikolla Yhdysvaltain senaatti hyväksyi molemminpuolisen säädöstä National Aeronautics and Space Administration (NASA) varattu $ 19,5 miljardia euroa (noin 128,7 miljardia juania) tukea miehitetty Mars lasku suunnitelma, mutta määräykset täytyy toteuttaa 25 vuoden kuluessa
.
Toimitusjohtaja

Tesla (Tesla) Yritys Elon & bull; Musk n SpaceX SpaceX suunnittelee myös laittaa ihmiselle avaruuteen.