Hawking varoitti, että meidän on oltava varovaisia ​​vastaus ulkomaalainen signaali

Hawking korosti, Gliese 832c on lähin extrasolar planeetta asuttava planeettoja, se kiertää tärkein tähti vain viikko 36 päivään se on erittäin tiheä tunnelma, pinta voi olla tiheä sumu, mahdollinen elämä maapallolla siedettävä.

Mukaan British Daily Mail sanomalehti raportoi, että monet ihmiset odottavat kuulla radiosignaaleja muilta planeetoilta, tai ulkomaalaisten julkistetaan mysteeri, mutta maailmankuulu fyysikko Stephen – Hawking varoitti, että meidän pitäisi huolellisesti
vastata näihin ulkomaalainen signaaleja.

verkossa noin 25 minuuttia videota, Hawking pelata & ldquo; & rdquo; johtaa hänet matkustamaan 16 valovuotta Gliese 832c, hän totesi, että planeetta voi ruokkia älykästä elämää.
Jos kohtaamme korkeampi todellinen ulkomaalainen sivilisaatio, kuten Columbus kohdanneet intiaanien, ja tilanne ei ole kovin hyvä.

tämä video otsikolla ”Stephen – Hawking suosikki avaruuden alueella”, sanoi Hawking kuvattu, kun tuijotan yötaivaalla, olen aina kuvitella valtaville maailmankaikkeuden, olisi tukea ulkopuolisia sivilisaatioita ovat vakooja Maan, jossa me
ikä, olen yhä vakuuttuneempi, että maapallo ei ole maailmankaikkeuden ihmisviisauden, ainoa elämän.
Tutkijat ympäri maailmaa ovat tällä hetkellä sitoutuneet etsiä maapallon ulkopuolisen älykkään elämän signaaleja, hakualue vieressä on miljoonia tähtiä, mutta mielestäni on tähti todennäköisesti ylläpitää elämää.
Seuraavana päivänä saisimme samankaltaisia ​​signaaleja planeetalta Gliese 832c, mutta meidän on oltava varovaisia ​​vastaus ulkomaalainen terveisiä.

25 minuutin videon havaitsijan näkökulmasta läpi avaruuden ja ajan ja avaruuden, video Hawking vieraillut Jousimies supermassiivinen mustat aukot, jonka jälkeen planeetta Gliese 832c, hänelle sanoi, että oli eksoplaneettojen samankaltaisin Maahan maailmankaikkeudessa, kaikkein
se voi ruokkia maapallon ulkopuolista älykästä elämää muotoja.
Viime vuosina olemme löytäneet ulkopuolelta aurinkokuntamme tuhansia planeettoja, jotkut kuumilla ympäri planeettaa, jotkut planeetat koostuvat kiinteiden timantti ympäröimänä kuolevan tähti.
Kuitenkin vain harvat planeettoja kuten Maa, huomaamme, että viereisen planeetta 16 valovuosien päässä planeetan ylläpitää elämää on todennäköisesti kunnossa, Gliese 832c on & ldquo; Supermaapallo & rdquo; planeetta, laatu on vähintään yli viisinkertainen Maan
.

edustaa kansainvälinen Tähtitieteilijäryhmä, Gliese 832c tähti Gliese 832 sijaitsee asuttava vyöhyke, säilytettävä asianmukainen etäisyys tähti, nestemäinen vesi voi olla pinnalla planeetan.
Hawking korosti, että elämänmuotoja todettu viisaus on suurin löytöjä ihmiskunnan historian, ja ihmiskunta pakottaa muutos, meidän täytyy luopua ihmisen maailmankaikkeus ainutlaatuinen näkökulmasta.

kuitenkin Gliese 832c planeettoja on olemassa muita tuntemattomia tekijöitä, kuten: tuntematon koostumus planeetan kaasukehän, jotta se hyvin erilainen kuin maapallo, voi tukea eliö.
Samaan aikaan, Gliese 832c planeettoja tähtien viikon kuluttua vain 36 päivää, ja sen ilmapiiri on hyvin tiheä, erittäin tiheässä sumussa planeettojen pinnalla & ldquo; & rdquo;, tukehtuminen tai pahimmassa tapauksessa, toinen puoli lähellä tähdet on myös vahvoja painovoiman
vaikutus.
Tämä tarkoittaa, että se on aina puolella kohti sen tärkein tähti, vaikka maapallon tulevaisuuden voi tulla uusi koti ihmiskunnan planeetalla, mutta Hawking korosti, että planeetta voi olla yllättäviä eroja, esimerkiksi: planeetan pinnalla kasvien
värit ovat musta ja violetti.
Planeetta voi olla maankaltaisten lämpötiloissa, nestemäisen veden ja kun läsnä on suuri määrä älyllisten olentojen, niin kauan kuin veden läsnä ollessa, pystyvät usein koko elämää.