Hazard Elektroninen Savuke

Uusi tutkimus osoitti, että lääkärit eivät tiedä, miten paremmin vastata potilaiden kysymyksiin sähköisen savukkeiden.

He haluavat myös lisää tutkimusta.
Tutkijat Stanfordin yliopistosta, sanoi, että yleensä, verrattuna perinteisiin savukkeisiin, elektroninen savuke korkeampi turvallisuustaso perinteisiin savukkeisiin, nikotiini vapautuu, ja henkäys tupakoitsijoita ja siirtyy rungon e-savuke neste Nikotiini
lämpökäsittely suoritetaan, lopullinen haihduttamalla.

tutkijat keskusteluja lääkäreiden ja potilaiden välillä yli 500 sähköinen savuke analysoitiin.

noin 34% osallistujista sähköisen savukkeiden ja haittavaikutusten riski skeptinen, 27% uskovat, että sähköisen savukkeet ovat yleensä turvallisia, ja 19 prosenttia ihmisistä valitsi käyttää sähköisen savukkeiden auttaa lopettamaan tupakoinnin.
Aiheet

Tietenkin sähköinen savuke sivuvaikutuksia ja turvallisuus ovat myös lääkäreitä useimmin keskusteltu.
Kuitenkin lääkärit ovat todennäköisesti keskittyä nikotiiniriippuvuutta.

noin puolet potilaista lääkäreiden kysymys vastaus on kielteinen, lääkärit keskittyä riski tutkimuksen sähköisen savukkeiden, ja suositteli, että potilaat eivät saa käyttää sähköisen savukkeiden.
Noin 20% lääkärin vastaus on myönteinen, esimerkiksi: käyttämällä sähköisen savukkeiden on tärkeä keino lopettaa tupakoinnin.

kysyä lopettamisesta, 54% lääkäreistä sanoi sähköisen savukkeiden voi olla merkitystä autettaessa ihmisiä lopettamaan aikana KKare cigarettes, tutkimus artikkelit 26. elokuuta Yhdysvalloissa ”ennaltaehkäisevän lääketieteen” (American Journal of Preventive Medicine)
magazine.

& ldquo; Olemassa olevat tutkimusta ei selitä: sähköinen savuke auttaa ihmisiä lopettamaan tupakoinnin.
Tämä alue tarvitsee lisää tutkimusta, & rdquo; Tutkimuksen kirjoittajat cigarettes store Judith Prochaska sanoi yliopistossa lehdistötiedote.
Prochaska on dosentti ehkäisevän lääketieteen Stanfordin yliopistossa Kaliforniassa Research Center.

& ldquo; Toistaiseksi suurin ongelmamme on: tupakoinnin torjuntaa työ brand Cigars tehdä, mutta valvonnassa tupakan saanti prosessi, lääkärit voivat suositella, että potilaat kokeilla sähköisen savukkeiden, & rdquo; Tutkimuksen kirjoittajat Cati
Brown-Johnson ilmaisi.

Hän suositteli, että lääkäreiden on selvästi tunnustaa, että sähköisten savukkeiden, on olemassa tiettyjä riskejä.