Hiljainen krokotiilinkyyneleitä on perhonen imevät

Useimmat ihmiset vaikutelman krokotiili hurja väkivaltainen, pieneläinten vahingossa tulla & ldquo; & rdquo;, ruokalajeja, mutta tämäkään julma & ldquo; & rdquo; Huudin on myös hellävaraista puolella.

Cigars brand äskettäin, valokuvaaja Mark Cowan ottaa perhonen imevät krokotiilinkyyneleitä valokuva, voitti 2016 vuosittain Royal Society julkaisi valokuvakilpailun on erityisen suositeltavaa palkinnon.

tämä kuva ampua päässä trooppisen viidakon Amazonin altaan, valokuvan caiman pään, suun, silmien lähellä, keräsi vähintään kahdeksan perhoset, värikkäitä perhosia, lopettaa asento on juuri oikea, kuin jos etäisyys
krokotiili laittaa & ldquo; unta Crown & rdquo;.

Tämä kuva sisältää myös merkityksen biotieteiden, perhonen cigarettes Shop imeä krokotiilinkyyneleitä on ainutlaatuinen maisema sademetsän, koska tropiikissa, perhoset, mehiläiset ja muut vaikea omaksua natriumia ja muita mineraaleja, ja krokotiili silmät
erittävät usein kyyneleet korkea suolapitoisuus, suola on yksi tärkeä materiaali tarjoavat natrium Cheap Cigarettes siksi houkuttelevat perhosia ja mehiläisiä tulevat suolan.
Krokotiili kyyneleitä

syystä on voidakseen ajaa ulos liikaa suolaa elimistössä puolella pakokaasujen saanti puoli, mikä luo trooppisen alueen niin ainutlaatuinen maisema.