HIV-potilailla , joilla suolistoflooran palauttamiseksi immuunijärjestelmää

Tuore tutkimus osoitti, että suolistoflooran tärkeä rooli HIV potilaan immuunijärjestelmä elpymistä.
Tutkijat University of Valencian analysoi rooli HIV-tartunnan saaneista ihmisistä antiretroviraalihoidon prosessissa suoliston mikrobisto immuunijärjestelmään elpyä.
Tutkijat havaitsivat, että reaktio liittyy läheisesti perintään tietynlainen bakteerien hoitoon potilaan immuunijärjestelmä ja suolistossa.
Mielenkiintoista, tuloksena muutos on suoliston mikroflooraan ja immuunijärjestelmän toipuminen altistavia tekijöitä.

Havainnot viittaavat myös siihen, että potilailla, joilla suolistoflooralle uusia täydentäviä hoitoja tiiviimmän antiretroviraalisen hoidon Cigars brand terapeuttista vaikutusta, mutta voi myös estää komplikaatioita ja krooninen tulehduksellinen ja immuunijärjestelmän liittyvät puutteet.

& ldquo; HIV-potilailla, jotka kärsivät pitkäaikaisista immuunikato ja krooninen suolistotulehdus kidutusta, osittain siksi, että solut torjunnassa HI Cheap Cigars V infektio vapauttaa myrkkyjä.
Tässä tutkimuksessa havaitsimme, että joillakin potilailla, joilla on tiettyjä bakteereja suolistossa antiretroviruslääkityksen aikana hyvin aktiivinen ja kerääntyä tulehdusta molekyylejä, & rdquo II & V; tutkija Manuel Ferrer sanoi.
Tutkimuksessa todettiin, että elpyminen suolistobakteerien hyvin aktiivinen HIV potilaan immuunijärjestelmä on parempi kuin muut HIV-potilailla.

Tässä tutkimuksessa tutkijat analysoitiin ihmisten terveydelle ja HIV-potilailla (eriasteista valvoa virus ja immuunijärjestelmää potilaiden eri talteenotto) jätteen suolistoflooran.
Erityisesti tutkijat tutkivat aktiivisuus suoliston mikroflooran tilanteen.

tulokset osoittivat, että bakteerien aktiivisuutta ja immuunivaste on seurausta korrelaatio HIV: n ja antiretroviraalisen hoidon.
& Ldquo; antiretroviraalista HIV-potilailla reagoivat voimakkaasti tarpeeksi suolistoflooralle ja suolistoflooran toimii tunteeton käyttäytymistä ne potilaat ovat erilaisia.
Miksi joillakin potilailla antiretroviraalisen paremman vastauksen, osittain luultavasti koska immuunijärjestelmä Näiden potilaiden todennäköisemmin hyötyvät tällaisen immuniteetin palauttamiseksi hyödyllistä kasvisto.
& Rdquo;

Näin ollen suoliston on tärkeä rooli immuunijärjestelmässä HIV-tartunnan saaneiden potilaiden toipumisen aikana.
Ottaen Retroviruslääkkeiden ihmisen suolistoflooran, antiretrovirushoito ihmisten terveydelle merkittävämpi.

Tulokset julkaistaan ​​”eBioMedicine” lehtiä.