Hormonaaliset ehkäisyvalmisteet saattavat lisätä riskiä masennukseen

mukana kirjoittamassa tutkimuksessa, Dr. Oevind Lidegaard Kööpenhaminan yliopisto ja kollegoiden JAMA ”Psychiatry” -lehden kertoi havainnoistaan.

mukaan Yhdysvaltain Centers for Disease Control and Prevention (CDC) on Viimeisimpien tietojen mukaan Yhdysvalloissa, yli 61 prosenttia naisista hedelmällisessä iässä käytön jonkinlaista ehkäisymenetelmää.

ehkäisypillerit & ndash; & ndash; tunnetaan myös nimellä ehkäisypillereitä & ndash; & ndash; on edelleen yleisimmin käytetty muoto ehkäisymenetelmiä, naisten nykyään Yhdysvalloissa välillä 15-44 vuotta noin 16% käyttää tätä ehkäisymenetelmää.

yhdistelmä ehkäisypillerit sisältävät estrogeenin ja progesteronin, progesteronin viittaa progesteronin hormoni tai synteettinen muoto progesteronin itse.
Nämä ehkäisyvälineiden estämällä ovulaation ja sperma päästä muna vaikeampi osansa estämiseksi raskauden.

minipilleri & ndash; & ndash; tunnetaan myös & ldquo; & rdquo;, pillereitä pääasiassa estämällä siittiöiden ja muna kohtaavat raskauden ehkäisyyn, ja joskus voi estää ovulaation.

muita ehkäisymenetelmää, syntyvyyden implantit, injektiot, laastarit, ja Ehkäisyrengas & ndash; & ndash; jotka kaikki vapauttaa estrogeeni tai progesteroni, tai molemmat, joita käytetään syntyvyyden säännöstelyyn.

hormonaalinen ehkäisy vaikuttaa masennukseen liittyvien tietojen on erittäin rajoitettu

Lidegaard Ph.D. ja hänen tutkimusryhmänsä ovat todenneet, estrogeeni, progesteroni tasot muuttuvat, erityisesti muutos progesteronin todennäköisesti johtaa masennukseen.
Kuitenkin he sanovat, on vain vähän tutkimusta siitä, hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden käytön saattaa vaikuttaa riskiä masennukseen.

kirjoittajat sanovat: & ldquo; tarkoituksena oli arvioida psykiatriseen sairaalaan tai klinikalle, tietyn tyyppinen hormonaalisen ehkäisyn vaikuttaa ensimmäisen Masennuslääkkeiden käyttö ja ensimmäinen diagnoosi masennus riskien, & rdquo; kirjoittajat sanoi.

jotta saattamaan tutkimuksen tutkijaryhmä 1995–2013 rekisteröintitietojen välillä Tanskan Formularyn rekisteröinti- ja psykiatrisen tutkimuksen keskus analysoitiin, kuten ikään liittyvä data yli miljoona naista välillä 15-34.

keskimääräistä 6,4 vuoden seurannan, tutkijat arvioivat osallistujien käyttää hormonaalista ehkäisyä, jäljittämisestä ensimmäisen kyseessä on ensimmäinen diagnoosi masennus ja masennuslääke käytössä.
Tutkijat kertoi, että aluksi tutkimuksia, kukaan osallistujista oli masennus tai masennuslääkkeitä.

seurannan aikana, 55,5% koehenkilöistä, tai juuri alkanut käyttää hormonaalista ehkäisyä, 23077 potilaalla on ensin diagnosoitu masennus, 133178 tapausta ensimmäisen reseptiä masennuslääkkeitä.
Riski

hormonaalista ehkäisyä nuorilla kärsii masennuksesta enemmän

tutkimuksessa todettiin, että yleisesti ottaen verrattuna ilman hormonaalista ehkäisyä väestössä, läsnäolo masennuksen tai vain äskettäin alkanut käyttää hormonaalista ehkäisyä osallistujat
sairauden riskin ja enemmän masennuslääkkeiden käyttö.

& ldquo; Tuloksemme osoittavat, että hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden käytön nuoret tytöt kuin vanhemmat naiset vaikuttavat ensimmäistä käyttöä masennuslääkkeiden tai ensimmäisen diagnoosin masennus ovat riskitietoisiksi & rdquo; kirjoittajat totesi.
Hän uskoo, että nuoret tytöt ovat alttiimpia masennuksen riskitekijät.

Kaiken Tutkijat päättelivät, että niiden tulokset viittaavat siihen, että hormonaalista ehkäisyä saattaa lisätä tyttöjen ja naisten masennus ja masennuslääke käytössä.
Masennuslääkkeet ja masennus diagnoosi

Tässä tutkimuksessa kaikenlaiset hormonaalista ehkäisyä ja käytön jälkeen korreloivat positiivisesti.