Ihminen ei tee hyvää työtä ehkäisy asteroidin

Office of Science and Technology Policy and ohjaaja John – Holden (Joh Holdren) varoitti, että Maan asteroidin törmäys tuo tuhoaminen katastrofi tasolla, ei tällä hetkellä Maan asteroidin törmäys ehkäisyyn.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä vanhempi Valkoinen talo tiedeasiantuntija sanoi, että maapallo ei ole valmis katastrofi luokan asteroidi törmäys ehkäisyyn.

14. syyskuuta, NASAn Goddard Space Flight Center, järjesti seminaarin keskustella investoinnit $ 1,4 miljardia & ldquo; & rdquo;, Asteroid uudelleenohjaus Program Office of Science and Technology Policy ja ohjaaja John –
Holden (Joh Holdren) varoitti, että asteroidi vaikuttaa maapallon kohtalokas onnettomuus.

Hän totesi myös, että lähihistoriaa kahden asteroidin törmäys niin järkytti maailmaa, yksi vuonna 2013 Russia Chelyabinsk meteoriitti törmäyksen ja jälleen vuonna 1908 Tunguska räjähdys.

Vaikka Holden puheenvuorosta kuulosti varoituksen, mutta hän painotti, että olemme nyt asteroidi & ldquo; törmäyskurssilla & rdquo; puitteissa mahdollinen uhka asteroidien törmäys.
Tuoreessa radikaali avaruusluotain NASA on jo ohitettu, tarjoaa foorumin testata ratkaisevaa asteroidi muuttoliikettä.

Vaikka tutkijat ovat edistyneet huomattavasti havaitsemiseen mahdolliset uhat II-V.com uhka lähes Maan taivaankappaleita, mutta Holden selitti, että paljon on vielä tehtävää.
Holden sanoi: & ldquo; emme ole täysin valmis, meillä on alueella kiertoradan asteroidin vaikutus tulee suurempi.
& Rdquo cigarettes Shop;

kuten Tšeljabinskin meteori törmäys tapahtui ja Tunguska tapahtuma on hyvin harvinaista, Holden sanoi, ennen kuin ajattelemme maapallon asteroidi vaikutus olisi 100 vuotta, tai kerran 1000 vuotta.
Mutta jos tiede ja tekniikka on kypsä, meidän täytyy toteuttaa ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä valmistautua näitä odottamattomia törmäyksen, koska ne tuovat tuhoa ja katastrofi maa.

tämän tason asteroidin törmäys olisi tuhoisa vaikutus maapallon on oltava valmis huolehtimaan työstä.
Holden varoitti, että lopulta voimme joutua UNM Clothing kääntää asteroidi törmäys kiertoradalla, muuten seuraukset voivat olla tuhoisat.
Suuri asteroidi törmäys 65 miljoonaa vuotta sitten maapallon, joka lopulta johtaa sukupuuttoon dinosaurusten katosi, meidän täytyy ottaa oppia, meidän on oltava älykkäämpiä kuin dinosaurukset.

Hän totesi myös, että & ldquo; asteroid redirect mission & rdquo; antaa tarvittavat ohjeet koulutukseen, jotta useammat ihmiset tietävät, miten käsitellä näitä uhkia.
On todettu, että & ldquo; asteroid redirect mission & rdquo; kustannusten budjetti on noin $ 1.4 miljardia euroa (ei sisällä käynnistää kustannuksia), suunnitteilla joulukuu 2021 käynnistää.