Ihmisen esi-isät tai heillä oli verta ”aavemainen” muinaisella miehellä

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, tiedemiehet havaitsivat, että noin 200000 vuotta sitten Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, joka on ”kummitusmainen” vanha ihmissuvun saattanut olla nykyaikaisen (3) …. Ikivanhan hybridi ihmisen lisääntymisen.

Tämä uusi tutkimus osoittaa, että proteiini, joka liittyy syljen limaa osoittaa, että esi-isät nykyaikaisen ihmiset ovat pariutuneet kanssa sukupuuttoon ihmisen haara. ja tämä yksi ihmissuhteiden päässä Neanderthal ihmiset kaukana.

esi nykyajan ihmiset elivät yhdessä Neanderthals ja Daniso ihmisiä maan päällä, jossa Neanderthals olivat lähimmät sukulaiset nykyihmisen. Dennysuo ihmiset vaeltavat Siperiassa Kaakkois-Aasiassa. aiemmissa tutkimuksissa, DNA uuttaa alkaen fossiileja Neanderthals ja Danissovs osoitti, että esi-isät modernin ihmisen oli astutetaan näiden ihmisten.

Aiemmat tutkimukset ovat myös huomauttaneet, että nykyihmisen esivanhemmat voivat myös mate muiden ihmisten oksat. Esimerkiksi 2011 tutkimuksessa analysoitiin moderni DNA ja totesi, että ihmisen esi-isät olivat astutetaan sammunut ihmisen haara ennen lähtöä Afrikassa. Tutkijat ovat hiljattain havainneet, että proteiini nimeltään limaa 7 modernin syljen Saharan eteläpuolisessa Afrikassa tänään voi liittyä ”aavemainen” vanha ihmisen haara

& lt ;. noin 5% ja 7% asukkaista tällä alueella sisältää variantteja tämän proteiinin syljessä asukkaiden & quot ;. CO- tekijä tutkimuksen, evoluution geneetikko yliopiston Buffalo, New York, Man (Omer Gokcumen) huomautti. Tutkijat ovat tutkineet limaa 7 proteiinia ihmisen terveyteen.

tulokset osoittavat, että tämän molekyyli voi tehdä sylki tulee tahmea, helppo yhdistää mikro-organismit, jotta vältetään haitallisten bakteerien kehoon.

vastaava geeni proteiinia on nimetty MUC7. Tutkijat analysoitiin 2500 MUC7 geenien the nykyihmisen perimän ja totesi, että MUC7 genomissa monien Saharan eteläpuolisessa Afrikassa oli hyvin erilainen kuin muut. Itse asiassa MUC7 geenin Neanderthals ja Dennysola ihmisillä on lähempänä useimpien ihmisten geenit verrattuna erityisryhmillä.

Tutkijat uskovat, että nämä ihmisen MUC7 geenit voivat olla peräisin ”haamu” ihmisen haara. Toisin sanoen, tiedemiehet eivät ole vielä löytäneet tätä ihmisen fossiili. ”Emme odottaneet löytää tällainen tulos, joka teki meille sekava. ”Gokuman mainittu.

Tämä ilmiö on yleinen afrikkalaisten, viittaa siihen, että geeni voi olla ihmisen esi ennen lähtöä Afrikan moderniin ihmisen genomista. Ottaen huomioon nopeus geneettisen vaihtelua, tutkijat uskovat, että ihmisen esi-isät ja tämän inhimillisen pariutumisen saattaa esiintyä 200000vuosi sitten, ja tämän inhimillisen haara nykyihmisen esivanhemmat erotettu aika voi olla 500000 tai 100 miljoonaa vuotta sitten

”Me tiedämme, että MUC7 geenillä on kaksi päätehtävää,” kertoo Stefan Ruhl, suullinen biologi yliopistossa Buffalo ”Yksi on voidella suuhun ja apua pureskella ja niellä ;. toinen rooli on tärkeämpi”.

Tutkijat 130 henkilöillä, jotka on kerätty suun, ihon, ulosteet ja muut biologiset näytteet , mutta myös pitää haitallisten mikro-organismien kehossa, tulokset osoittivat, että eri MUC7 geenit vastaavat eri suun flooran ”. Tämä viittaa siihen, että MUC7 geeni liittyy suun flooran ja on tietty vaikutus viruksia, bakteereja, loisia tai sieniä ”sanoo Ruhr.” samaan aikaan, emme sulje pois vaikutusta geenin voitelukoneikot suuontelon. ja kun ilma on liian kuivaa, se toimii. ”

Seuraavaksi tutkijat tutkia aikaa ja spitsi, jossa ihmisen esi-isät sukulaiset tämän muinaisen ihmisrodun kanssa. ”Määritä myös, onko tällainen käyttäytyminen vain kerran tapahtunut?” Gokman huomautti: ”Tiedemiehet ovat havainneet, että” aavemainen ”muinainen ihmisperhe on voinut kasvattaa modernin ihmisen esivanhempia -Saharan Afrikka noin 200 000 vuotta sitten.