Ihmiskunnan tulevaisuus saattaa pystyä rakentamaan neste ” Terminator ”

tulevaisuudessa saatamme pystyä luomaan jotain ”Terminator” elokuva muodonmuutos

robot T-1000, mukaan brittiläinen sanomalehti ”Independent” raportoi, että tutkijat ovat menestyksekkäästi luonut tapa saavuttaa itse muuttamassa neste seokset.
Tutkijoiden mielestä tekniikkaa voidaan käyttää luomaan elektroniseen laitteeseen kuten elävää kudosta, tai jopa luoda samankaltainen T-1000 Terminator sama kauhea robotti.

elokuva, T-1000 Terminator vaikuttaa täysin kykenemätön tuhottu, se voi nopeasti korjata vaurioita.
Lisäksi se voi muuttaa mihin tahansa muotoon haluat, tai virtaamasta ovesta, tai vankilan aidan.
Tietenkin tässä tutkimuksessa tämä kompleksi on tietyn etäisyyden päässä suunnitteluun.

Royal Melbourne Institute of Technology, insinööritiimi saavuttaa tämän innovaation, ne laskee, kun nestemäinen materiaali putoaa veteen ja totesi, että ne tuottivat primitiivinen kone.
Professori Kourosh Kalantar-zadeh tutkimusta johtanut, sanoi: & ldquo; Olemme säätänyt veden koostumukseen koostumuksen, ja tarkkailla vaikutus.
Yksinkertainen muutos sen kemiallinen koostumus, pisarat nestemateriaalin liikettä ja muodonmuutoksia tapahtui ilman mitään ulkoista voimaa, elektroneja tai optinen stimulaatiota.
& Rdquo;

hän väittää: & ldquo; Tämän löydön, voimme luoda minun liikkuvia kohteita, mutta myös keino itsestään muodonmuutoksen ympäröivään nesteeseen.
Mukaan perusperiaatteiden lopullisen löytö, voimme luoda eräänlainen 3D vaadittaessa nestemäinen metalli robotti, vähän kuin T-1000 Terminator robotti.
& Rdquo;

Hän kuitenkin myönsi, että robotti suunnittelu luoda nestepinnan itse asiassa käytettävissämme monimutkaisemmaksi kuin nykyinen.
Ainoa metallia nestemäisessä muodossa voidaan muuttaa mihin tahansa muotoon, vaan myös säilyttää korkean johtavaa metallia ytimen ja ohuen ulkokerroksen puolijohde, tuotantoon elektronisia piirejä, jotka ovat tarpeen.