Ihmiskunta pian toteuttaa vaihtoehtoinen ” iankaikkisen elämän ”

Tutkijat väittävät

luonnetta ja muistia voidaan ladata virtuaalinen avatarit Avatar

Mukaan British ”Daily Express”, kertoi tohtori fyysikko Michio Kaku äskettäin väitti, että tekniikan avulla ihmiset kuolemaan edessä niiden luonne ladataan tietokoneeseen
jopa luoda & ldquo; avatar & rdquo; inkarnaatio.
Tämä teorian mukaan tämä inkarnaatio on ihmisen muisti ja persoonallisuus, mutta myös ihmiset pystyvät jatkamaan tekoäly kommunikoida kuin ne olisivat elossa.

Kun ihmistä kuoli, Avatar inkarnaatio on aktivoitu, se on näköhavainnon, ja voi elää omaisille vaihdon.
Tulevaisuudessa hän voidaan heijastaa tietokoneelta on hologrammi, tai jopa muoto kolmiulotteinen robotti vuorovaikutuksessa teitä.

Dr. Kaku sanoi: & ldquo; Voit kuvitella, että kuoleman jälkeen rakkaasi on edelleen mahdollisuus kommunikoida heidän kanssaan, jos niiden luonne tiedoston tietokoneeseen luoda Avatar inkarnaatio, niin se on mahdollista toteuttaa tätä ajatusta.
Voit jatkaa kommunikoida heidän kanssaan niin kuin ne olisivat elossa.
Itse asiassa ne tulevat kuolemattomia.
& Rdquo;

tutkijat ovat kyseenalaistaneet ihmisen aivot muuttuu tietokoneen onko todellisuutta, mutta tohtori Kaku ei ole ensimmäinen ehdotettu käyttää ihmisen avatarit saavuttaa kuolemattomuuden idea ihminen.
Venäläinen miljardööri Dmitri Itskov väitti, että hän tekisi 30 vuotta ihmisen kuolemattomuuden tulee mahdolliseksi, hän ajatteli ihmisen aivot ladataan tietokoneeseen.

ikäinen 35 Mr. Itskov luoda joukkue, yrittää olla kannattava hanke kartoittaa ihmisen aivot ja keinotekoinen varastointi.
Hän väitti: & ldquo; seuraavan 30 vuoden aikana, olen varma, että voimme elää ikuisesti.
Olen täysin vakuuttunut siitä, että tämä ajatus toteutuu, muuten en olisi aloittaa tämän projektin.
& Rdquo;

hän perusti & ldquo; 2045 Avatar monumentaalinen projekti & rdquo; suunnitelma vuonna 2020 luoda täysin toimiva Avatar avatareja, ihmisen aivot pystyy ohjaamaan robotin avatareja.
Viisi vuotta myöhemmin, joukkue luo toinen muoto Avatar avatarit, se voidaan lastata ihmisen aivot, ihmisen aivot kuoleman jälkeen voidaan siirtää korvaavan elin.
2035 Tutkijat toivovat voivansa luoda eräänlainen tekoaivot ja on ihmisluonteen avatarit Avatar.