Insights Mars Rover tehtävänä käynnistää vuonna 2018

Mars Exploration Insights nro brand Cigars ilmaisin päätavoitteena on ymmärtää Mars ja muut planeettoihin on, miten koostumus Marsin pinnan laskun jälkeen pysyä kokonaisen Marsin vuoden (687 päivää)

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, NASA
oivalluksia Mars rover operaation (Insight) alunperin tarkoitus käynnistää päivänä maaliskuuta 2016 mutta koska kaksi tieteellistä välineitä koetin vakavan rakenteellisen vian tapahtunut.
Aiemmin NASA ilmoittaa käynnistää lykätään loputtomiin.
Tänään KKare cigarettes (2 syyskuu) ilmoitti, että NASA Mars Rover tehtävänä oivalluksia käynnistetään keväällä 2018.
Nyt NASA Jet Propulsion Laboratory tutkijat ovat alkaneet työskennellä, jotta korjata vika ennen 2018 käynnistää.
NASA virkamiesten sanoi lausunnossaan, instrumentti lykätä käynnistää ja suunnitella uudelleen ilmaisimen II & V on johtaa alkuperäisen talousarvion $ 675 miljoonasta noin $ 829 miljoonaa euroa.
Kun

suhteellisen helposti, jotta päädyttäisiin Marsissa, koetin on oltava välillä Maan ja Marsin toisiaan tietyssä asennossa lähetin, ns ikkunan aikana.
Lausunnon mukaan NASA, seuraava ikkuna 05 maaliskuu 2018, koetin on nyt tarkoitus olla 26 marraskuu 2018 laskeutuminen Marsiin.
Päätavoitteena käsityksen Mars on ymmärtää Mars ja muut planeettoihin on, miten koostumus Marsin pinnan laskun jälkeen pysyä kokonaisen Marsin vuoden (687 päivää).
Aikana ilmaisin asennettu kahden välineen mittaa sisälämpötilan Mars ja tutkia sisätilojen Mars maantieteellisen toiminta.

lausunto mainitsi myös, että tutkimalla sisätilojen Mars, tutkijat voivat kerätä vihjeitä historiasta Mars.
Kuten miten se muodostuu.
Laajemmassa tätä tietoa voidaan käyttää ymmärtämään aurinkokunnan muiden kivinen planeettoja muodostuu.
Sekä muilla tähdillä voi olla miten muodostetaan planeettoihin.
Viivästynyt käynnistää aika määräytyy sisäistä rakennetta seismografien (SEIS) aiheuttama vika ilmaisin.
Väline voidaan mitata erittäin heikko seisminen aktiivisuus Marsissa.
Lausunnon mukaan, kolmen anturin instrumentin sijoitetaan tyhjiökammioon, jotta ne kestävät ankarissa olosuhteissa Mars.
Mutta tarkista ennen suunniteltua aloituspäivää, henkilökunta havaitsi, että läsnäolo tyhjiökammion vuotaa.

Tiedot NASA verkkosivuilla, SEIS instrumentti on säädetty Ranskan avaruusjärjestön (CNES) on.
Paris Geophysical Institute (IPGP), Federal Institute of Technology Zurich (ETH), marxilainen – Planck Institute for Solar System (MPS), Imperial College ja Jet Propulsion Laboratory (JPL) on tutkimus- ja kehitystyöhön.
Uudessa suunnitelmassa, Jet Propulsion Laboratory tutkijat vastaa uudelleen suunnitteluun ja kehittämiseen pätevän osien korvata osa instrumentin epäonnistumisen.
MLA Ranskan avaruusjärjestö, on tärkein anturi kehittämiseen ja toimittamiseen SEIS, anturi paketti ja ilmaisimen kokoonpano.
Jim Green

johtaja NASA: n Planetary Science sanoi lausunnossaan, sisätilojen Mars etsintä on olemme ajaneet.
Käynnistää vakautetuista on paras valinta saavuttaa tämän korkean prioriteetin ohjelma vuonna 2018.
NASA virkamiesten sanoi, että vaikka lisänäyttöä varten Mars budjetti ei vaikuta muihin käynnissä oleva projekti on NASA, 2017-2020 tilikauden on todennäköisesti merkitystä ja siksi vähentää uusia tehtäviä.
Vt varapuheenjohtaja NASA: n Science Mission Linja Geoff Yoder sanoi hyvä uutinen on, että NASA on edistää tätä tärkeänä tehtävänä on auttaa ihmisiä ymmärtämään Mars ja kaikki kivinen planeettoja, mukaan lukien maa on
miten alkuperä.