Jalometallit Maasta 4450000000vuosi sitten, suuri planeetta törmäys

Tutkijat ovat jo pitkään arvelleet maapallolla

kultaa ja muita jalometalleja voidaan muodostaa useita pieniä meteoriitti vaikutus tapahtuma, mutta uusi tutkimus haastaa teoriaa, että suuri törmäys maapallon toisella maapallon voivat tuottaa jalometallit.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että pitkään, tutkijat ovat arvelleet maapallon jalometallit (kulta ja platina) on muodostettu useita pieniä meteoriitti törmäyksen, mutta uusin tutkimus haastaa teoriaa, että maapallo ja muut 4450000000vuosi sitten
suuri törmäys maapallon muodostivat jalometalli.

Uusin tutkimus osoittaa, että kehitys maapallon väkivaltainen törmäyksen tapahtuma historiassa paljon vähemmän kuin aiemmin arvioitiin.
Tokyo Institute of Technology tutkijat tutkimuksesta vastuussa, he rakensivat tietokonemallin, seurata ja analysoida kehitysprosessissa maapallon +300.000.000vuosi syntymän jälkeen.
Tämä on jatkoa analyysi tiedemies

maapallon evoluutio pisin span aikaa, tulokset osoittavat, että muodostumista suuren törmäyksen maan jalometallien, pikemmin kuin aiemmin on ajateltu pitkä kokenut monia pieniä meteoriitti törmäyksiä.
Läsnäolo korkeammat jalometallien lähellä maan pinta-ala, joka on hyvin yllättävää tutkijat, ne yleensä ajatella jalometallien talletukset maan ympärillä Maan sisäinen ydin.
Ennen muodostumista maapallon

jalometallien on & ldquo; jälkeen TLC & rdquo; teoria selittää teoria, että maapallo törmäys vieraita aineita aikana oman raskasmetalli laskeuma läheisyydessä maan pinnalla.
Turning & ldquo; jälkeen TLC & rdquo; kun teoria, Imperial College London geologi Matthias – Will Byrd (Matthias Willbold) huomautti, että tämä teoria jälkeen muodostuu Maan sisäinen ydin, meteoriitti vaikutus maapallon ennen muodostumista suuria sade
jalometallit.
Nämä meteoriitit sisältävät kultaa, vaipan ja Manner kuori täynnä paljon kultaa.

Tutkijat uusin tietokonesimulaatio Maan, Kuun ja Marsin & ldquo; & rdquo;, metallipitoisuus on vain pidetään suurena törmäys maapallon voi muodostaa kaikki jalometallit.
He uskovat, että prosessi 4,45 miljardia vuotta sitten, maapallon törmäys toisen planeetan muodostumista Moon, maapallon tuonut paljon jalometallien.
Tämä edellinen & ldquo; jälkeen TLC & rdquo; teoreettisista näkökulmista epäjohdonmukainen.

Samalla ne harvoin tulokset osoittavat myös sisemmän aurinkokunnan muita kelluvia roskia ja materiaalia, mikä viittaa siihen, että varhainen maapallo voi olla vaatimattomampi kuin aiemmin odotettiin rauhallisesti.
Tutkijat toivovat tulosten perusteella tutkimuksen tulevia jäljitellä varhaisen aurinkokunnan.